HomeActualitateUrsul șovin face ravagii în Ținutul Secuiesc

Ursul șovin face ravagii în Ținutul Secuiesc

În ultima săptămână paparazzii Academiei Cațavencu au fost pe poziții și v-au adus, în exclusivitate, poze cu ursul sinucigaș sau cu Urszilla, care a atacat hotelul Intercontinental. Astăzi, aceștia au fost din nou pe poziții și au reușit să-l surprindă pe ursul șovin, care a început de ieri să facă ravagii prin Ținutul Secuiesc.

Astfel, ieri a atacat gospodăriile câtorva locuitori dintr-o comună din județul Covasna, luându-le cu japca animalele din bătătură. Tanti Ildikó, una dintre persoanele care au avut cel mai mult de suferit în urma incursiunii animalului, ne-a declarat că l-a auzit pe acesta răcnind „Moor! Moor”, dar, cum nu vorbește română, s-a gândit că era, de fapt, o farsă a vecinului ei István, puțin abțiguit după câteva păhărele de palincă.

Astăzi însă, ursul șovin și-a dat arama pe față și a trecut la revendicări politice serioase. După cum puteți observa și din poza alăturată articolului, animalul a început să dărâme panourile care îi anunță pe conducătorii auto că au intrat în Ținutul Secuiesc, dar și semnele sau plăcuțele bilingve din regiune.

Nu cunoaștem cu exactitate cauzele acestor evenimente deosebite, însă putem specula că ursul șovin are probleme cu urșii vorbitori de limba maghiară din regiune, care vor autonomie în pădurile în care trăiesc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare