HomeActualitateUSL-ul vrea să-l facă pe Băsescu președinte intergalatic?

USL-ul vrea să-l facă pe Băsescu președinte intergalatic?

Sub sloganul „și-altă dată, și-altă dată, o s-o facem și mai lată”, oracolul de la Intact, Dan Voiculescu, le-a trasat din nou un planul pe termen mediu și lung cârlanilor Ponta și Antonescu. Haideți că nu e chiar atât de greu să vă prindeți despre ce este vorba: o nouă suspendare a lui Traian Băsescu.

Într-un interviu acordat Agerpress, eminența conservatoare a USL-ului a afirmat din nou, răspicat, așa cum îi șade bine unui „dom’ Profesor”, că o nouă suspendare a lui Traian Băsescu este posibilă și legitimă. Ba, mai mult, el adaugă că „dacă se va mai iniţia o asemenea procedură, ar fi recomandabil să se desfăşoare la sfârşitul lui octombrie-începutul lui noiembrie, astfel încât referendumul pentru demitere să poată fi organizat în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetăţeni şi din raţiuni economice”.

Dan Voiculescu nu este însă la prima ispravă de acest fel. În zilele în care USL a preluat puterea de la PDL, din studioul Antenei 3 el a povestit pe larg cum va fi suspendat Băsescu în câteva luni și, surpriză, trepădușii s-au mișcat imediat în direcția aceasta. Oare Dan Voiculescu are din nou gura aurită? Că doar putem să vedem, clar, un nou plan detaliat în acest sens. Și-n plus, nu mai este deloc o surpriză reacția lui Crin Antonescu, fix după anunțarea deciziei finale a CCR.

Eu am totuși o nedumerire destul de mare privitoare la un asemenea plan. Care a fost singurul rezultat al primului referendum? Păi, reabilitarea imaginii lui Traian Băsescu, atât în anumite cercuri interne, cât și în cele externe. El, matrozul, joacă foarte bine atunci când e pus la colț, iar băieții ăștia, după atât de mult timp, nu s-au prins de asta. Desigur, mai există o explicație, îndelung discutată în ultimul timp: toți băieții și fetele din USL, precum și Anexele Antena 3 sau Jurnalul național sunt, de fapt, niște băsiști ascunși. Iar planul lor secret este acela de a-l face pe Băsescu președintele intergalactic al Universului. Doar așa, să-i stea unghia în gât lui Obama.

P. S. Vă multumim, uselenienilor, că reduceți toată politica din România doar la dihotomia Traian Băsescu versus voi. Aveți dreptate, alte probleme chiar nu avem în anul 2012.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare