USL va sponsoriza viitoarea echipă de fotbal din Craiova

de Radu Uszkai , 13 iunie 2012
U Craiova

Cutremur în fotbalul românesc! După ce Lia Olguța Vasilescu a câștigat alegerile pentru poziția de primar al Craiovei, ea pregătește revenirea fostei echipe de fotbal din orașul defunctului interlop Caiac în prima ligă românească. Pe modelul Steaua sau Dinamo din comunism, Universitatea Craiova o să devină echipa de casă a celor din USL. Oltenii vor putea astfel, în sfârșit, să le facă în ciudă miticilor din București după ce timp de 50 de ani echipa lor a fost mai furată ca țăranii la colectivizare.

Surse din anturajul celor din PSD și PNL au confirmat pentru reporterii Academiei Cațavencu strategia de rebranding a echipei craiovene. Astfel, pe tricoul alb-albaștrilor va trona, drept sponsor, sigla celor din USL, în timp ce echipamentul de rezervă al Universității va fi în culorile galben și roșu, cu o dunga albastră pe șosete. În plus, cu ajutorul lui Victor Ponta, echipa va fi reînregistrată direct în prima ligă de fotbal, cu un avantaj de 20 de puncte față de celelalte echipe.

Meciurile noii Universități Craiova nu se vor mai disputa pe vechiul stadion Oblemenco, ci pe o arena nou-nouță, la standarde sovietice, care va purta numele lui Ion Iliescu.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+