V-ați pregătit pentru cincizeci de ani de pesedism?

de Spartakus , 18 august 2016
V-ați pregătit pentru cincizeci de ani de pesedism?

În timp ce voi vânați pokemoni și dați ”Like” la poze cu mâțe, cineva în țara asta lucrează. Și nu mă refer la cei vreo patru milioane de fraieri care-și rup cocoașa ca să țină în cârcă restul de cincisprezece milioane, ci la specialiștii PSD. Pentru că, poate nu ați aflat încă, dar PSD are nu doar 15.000 de specialiști, câți avea sărăcia aia de Ciorbea, ci 50.000 de specialiști. Cei mai buni din România. Care trudesc deja la o strategie pe 50 de ani pentru dezvoltarea țării, strategie pe care orice guvern va fi obligată să o respecte, în următoarea jumătate de secol, dacă această propunere buclucașă devine, din toamnă, lege.

Cum va arăta strategia pusă la punct de experții pesediști nu știm, că se lucrează încă la ea, dar puteam bănui: timp de 50 de ani, ca și până acum, la putere trebuie să se afle numai PSD, cu excepția cazurilor de criză, când vor veni alte partide la guvernare. După ce vor tăia în carne vie și vor reuși să scoată țara din criză, partidele respective vor fi prezentate la Antena 3 și RTV ca niște călăi ai nației, astfel ca la următoarele alegeri PSD să primească 90% și să continue jaful, pomenile electorale și huzurul lor pe banii noștri. Până când România ajunge din nou în sapă de lemn și e nevoie iar de un guvern de dreapta, eventual de tehnocrați, care să ia măsuri impopulare și să salveze încă o dată țara, după care iar vine PSD, iar toacă banii… și tot așa, timp de 50 de ani.

În plus, în 50 de ani, prin măsurile luate pentru ocrotirea pirandei și puradelului, pardon, a mamei și copilului, PSD va avea grijă ca din cele 18 milioane de votanți, cel puțin 10 să fie frumos și uniform bronzați la soare. În cazul în care cei 10 milioane nu se prezintă la vot să voteze Partidul, fiind plecați, de pildă, prin Franța, Italia sau Germania, ca să viziteze portofele, carduri și alte obiective turistice de mare interes, PSD va apela la rezerva strategică de cumani, geto-daci, romani și alte neamuri care au trăit acum două milenii în spațiul carpato-danubiano-pontic, dar n-au avut fericita ocazie să voteze cu Ponta.

Totodată, se vor lua măsuri ferme pentru ca în România să nu mai existe nimeni care să muncească. Fiindcă, atunci când muncești ai prostul obicei să întrebi ce se face cu banii tăi din taxe și impozite, vrei să știi unde se duc bănuții ăia pe care statul ți-i ia și când plătești TVA-ul la un kil de cartofi. Românii cu chef de muncă vor fi alungați din țară, să spele vase, mașini și babete italiene la cur, dar banii îi vor trimite, evident, tot rudelor muritoare de foame din țară, ca să se stimuleze consumul și să aibă guvernele pesediste motive de laudă că au crescut economia. Evident, rudele muritoare de foame vor vota numai cu PSD, în vreme ce diasporezii nu vor mai vota deloc, că ultima oară când au făcut-o l-au proțăpit pe mutălău în fruntea țării și de atunci baronii PSD au ajuns așa săraci că nu mai au după ce bea nici șampanie franțuzească.

Vi se par asemenea măsuri aiuristice și vă întrebați deja ce-am fumat în dimineața asta? Atunci stați în case la toamnă și lăsați-i pe Dragnea, Ponta, Firea, Olguța și Abramburica să revină în forță. Și o să vedeți că strategia pe 50 de ani a PSD nu doar c-o să se pună în practică, ci o să se prelungească și mai mult. Că n-o fi Dragnea așa de ”vizionar” ca alt mustăcios celebru, care visa la un Reich de o mie de ani, dar nici România nu e Germania: în cel mult o sută de ani, aici n-o să mai fie nimic de furat.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Ellie

  19 august 2016 13:01

  Votantii PSD nu suspecteaza capcana care li se intinde sau sa spun extinde?. De fapt, nici insultatul lor nu isi are rostul deoarece doar ii intarata mai mult. Mintea lor colectiva nu coreleaza dezastrul care e PSD si oricare alt partid vechi cu saracia si mizeria din Romania. Am niste prieteni psd-isti, oameni educati si cu bun simt, si care asteapta un copil - ma intreb eu in sinea mea, oare cum pot sa sprijine un astfel de partid cand in acelasi timp vor sa ofere un viitor plin de oportunitati copilului lor. De asemenea, votantii PSD sunt de mentalitatea "daca nu e PSD atunci ce sa fie, PNL??". Raspunsul e simplu NU! Jos cu partidele vechi, jos cu mustaciosii penali din Parlament! Eu vreau reprezentanti capabili si carora le pasa. Degeaba PontaDragnea il fac in toate felurile pe Ciolos - diferenta e evidenta in ochii celor care nu sunt orbiti de sfantul ulei primit o data la patru ani de bipezii PSDisti.

  raspunde comentariului
 • jules

  18 august 2016 11:07

  corect ! nu trebuie sa fii mare strateg ca sa intelegi ce pregatesc golanii astia din psd .o sa mai fac inca o data 500 de km sa votez si poate nu ne alegem din nou cu ceva similar cu marele mut .

  raspunde comentariului
  • Ellie

   19 august 2016 13:07

   jules Voteaza prin corespondenta mai sunt vreo 2 saptamani pana se incheie perioade de inregistrare in Registrul Electoral.

   raspunde comentariului
+