Va fi lansat programul ”Primul Opel”, pentru directorii de spitale care au luat șpăgi de la Hexi-Pharma!

de Spartakus , 27 mai 2016
Flori Dinu, director-general al Hexi-Pharma, una dintre persoanele care ar putea beneficia de programul ”Primul Opel”.

Cele mai recente dezvăluiri din megascandalul de corupție Hexi-Pharma par să indice faptul că asasinul principal, Dan Condrea, nu a acționat de unul singur. El ar fi avut, susțin surse bine documentate, zeci, poate chiar sute de complici în sistemul medical din România. Este vorba, în special, de directorii de spitale, care, potrivit acelorași surse, ar fi încasat șpăgi de până la 30% din valoarea contractelor. Deocamdată, nu se știe concret cine sunt directorii respectivi, dar asta se poate afla foarte ușor, văzând care dintre acești directori au, la ora actuală, vile, SUV-uri, iahturi și pretind că și le-au cumpărat din modesta leafă de bugetar.

Fiindcă, în momentul de față, presiunea exercitată de opinia publică asupra complicilor lui Condrea este imensă, aceștia au cerut să fie protejați. Ceea ce, probabil, se va și întâmpla, întrucât domnii respectivi au încă acoperire maximă în Ministerul Sănătății. Din câte am aflat, autoritățile intenționează să lanseze în curând programul ”Primul Opel”, pentru toți acești complici la genocid. ”Nu este corect ca doar Condrea să beneficieze de Opel și să stea acum pe cine știe ce plajă exotică, iar noi să stăm cu morcovul în fund că vin procurorii și ne arestează. Vrem și noi ce-a primit Condrea, așa ar fi corect: am omorât zeci de oameni împreună, atunci tot împreună să beneficiem de avantajele sinuciderii aranjate”, a precizat, sub protecția anonimatului, unul dintre directori, care, de frica opiniei publice incitate de Tolontan, nu a mai dat de câteva zile pe la vilișoara cu 45 de camere de la marginea Bucureștiului, ci a preferat să-și cumpere, rapid, că avea suficienți bani, vreo zece apartamențele, prin care doarme pe rând, ca să i se piardă urma.

Programul, ne-a declarat directorul, va consta în oferirea, din fondul special al guvernului, de mașini Opel la mâna a doua, cu numere de Bulgaria și fără airbaguri, pentru toți directorii de spitale criminali. ”Solicitanții trebuie să aducă o adeverință că sunt directori de spital și copii după certificatele de deces ale pacienților care au murit din cauza apei chioare de la Hexi-Pharma, cumpărate cu complicitatea lor. Evident, cu cât au mai mulți morți la activ, cu atât mai mari sunt șansele de a se încadra în programul Primul Opel. Tot în funcție de numărul de victime pe care le-au făcut prin spitale vor fi și expediați. Pe Condrea, fiindcă era tartorul rețelei, l-am trimis în Maldive, dar pe ceilalți îi vom trimite în alte părți, mai ieftin. Dacă au omorât zece mii de pacienți prin infecții nozocomiale, vor primi un sejur pe viață în Martinica, Barbados sau Tahiti. Dacă n-au omorât decât vreo douăzeci, că lucrează la cine știe ce dispensar comunal, îi trimitem în Bulgaria, dă-i dracu, ce, acolo nu e tot plajă?”, au afirmat surse din cadrul Ministerului Sănătății.

Directorii în cauză își vor putea alege singuri copacul în care Opelul lor va fi înfipt, cu menţiunea că vor fi obligați să planteze alt copac în loc – păi ori suntem ecologiști, ori nu mai suntem? În privința persoanei care va fi găsită de polițiști la volanul Opelului distrus în accident, directorii de spitale nu-și fac nicio grijă: ”Am omorât atâția oameni că avem de unde alege, nu mai trebuie să apelăm la IML, să ne ceară ăia cine știe ce șpăgi!”, a precizat sursa noastră.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+