HomeActualitateVacile lesbiene de la Gheboieni - O iubire imposibilă

Vacile lesbiene de la Gheboieni – O iubire imposibilă

Brândușa și Pamela sunt două vaci care se iubesc într-un mod pe care popii îl condamnă la om. Amorul vitelor i-a încăierat pe stăpânii lor, iar unul dintre ei a făcut reclamație la primărie. Primăria a început o anchetă…

Răzvan Prițulescu, Dan Mazilu

FOTO: Andrei Dumitru

Răsfoind presa locală, am ajuns la chestia asta: cică în satul Gheboieni, care aparține de comuna Tătărani, din județul Dâmbovița, există două vaci a căror orientare pe partea sentimentală e arcuită precum un curcubeu. Zi de zi, ceas de ceas, cât stau amândouă pe islaz la păscut, Brândușa și Pamela stau bot în bot și se uită una la alta ca vita la poarta nouă. Problemele au început când Brândușa a venit acasă fără lapte-n țâțe. O zi așa, a doua zi la fel, până când s-a înfuriat stăpânul, pe numele lui Traian Ungureanu. Iar asta nu-i o poantă. Omul s-a dus la primărie să reclame faptul că e privat de uzufructul vacii și a cerut despărțirea grabnică a Brândușei de Pamela, aflată în proprietatea numitului Marian Nae. Scandalul a fost aplanat pe cale amiabilă.

Asta spunea presa locală. Dar noi știam că acolo e mai mult decât un uger supt. Deci, la Gheboieni cu noi.

Comitete și comiții

Viceprimarul din Tătărani, Ion Cârstina, cunoaște cel mai bine problema, fiind, la momentul potrivit, direct implicat. Ion Cârstina e un om de treabă, vorbăreț, gospodar, cu ceasul suflecat până la cot, ca să nu-l încurce la treabă. E membru de partid de când are buletin, la început în PCR, apoi, oarecum firesc, în FSN, PDSR, PSD. În curtea interioară a casei sale are un poster uriaș cu Iliescu. E antibăsist convins. „Când s-a stricat podul peste Dâmbovița, am făcut rost de șipci și l-am reparat, dar Băsescu m-a amendat pentru că n-aveam autorizație de construire“.

Dar să revenim la vaci. Sunt aproximativ 1.000 de vite în comuna Tătărani, dar numai astea două, Brândușa și Pamela, au dovedit înclinații către o carieră de designer vestimentar. Ion Cârstina era de serviciu la primărie când Traian Ungureanu, fost consilier local, a dat buzna peste el în birou: „Vaca lui Nae mă lasă fără lapte“. Reclamația era cât se poate de serioasă, iar viceprimarul a luat-o și el în serios. „Am constituit o comisie de anchetă – formată din viceprimar, adică eu, de inginerul de urbanism și de un angajat al serviciului financiar, ca să iasă la număr – și ne-am deplasat la fața locului“, spune Ion Cârstina. Pe islaz au fost constatate următoarele: „Vacile erau amândouă, una în sud, cealaltă în nord. La un moment dat, una dintre ele a zbierat, iar ailaltă a venit imediat lângă ea și a început să sugă de la ugerul ei“.

Suptul s-a încheiat, amorul a rămas

Tărășenia e în felul următor. Brândușa are lapte-n țâțe, Pamela n-are. Pamela a încercat să rezolve acest inconvenient, sustrăgând laptele Brândușei direct de la sursă. Și nu puțin, cam 10 litri pe zi, deci supărarea domnului Traian Ungureanu e justificată. Dar așa e și apărarea domnului Nae. Pentru că Brândușa e cea care se oferă Pamelei.

Dar să vedem cum a rezolvat viceprimarul situația. „I-am zis, bre, nea Ungurene, priponește-o pe a ta mai departe. Dar n-a vrut. Și nici Nae n-a vrut s-o lege pe-a lui. Atunci i-am zis lui Nae: pune-i vacii o botniță cu țepi și când se mai apropie să sugă o s-o înțepe pe ailaltă și n-o s-o mai lase“. Așa s-a făcut, suptul s-a încheiat, dar iubirea a rămas.

Cros cu vite

Nu puteam pleca din Tătărani, fără a le cunoaște pe Brândușa și Pamela. Erau amândouă la păscut, pe un islaz încercuit de-un gard de sârmă, alături de alte vite. Nevasta și fata lui Nae erau lângă animale când am venit noi, dar când ne-au văzut au fugit, de unde concluzia stupefiantă că, pe lume, există și câțiva oameni care sunt imuni la șarmul nostru. O dată cu femeile a fugit și o vacă, pentru că – din neatenție sau, mai degrabă, din convingerea că o pășune nu poate avea o ușă – lăsaserăm poarta deschisă. În curând, vaca le-a depășit pe femei, femeile au înțeles că era una din vitele lor, și au început să fugă după vacă. A fost haios.

Apoi le-am văzut. Brândușa, cu un uger mare cât capul ei de vacă. Pamela, cu niște țâțici de ziceai că-i Rihanna și cu o botniță plină de țepi, dar care era în așa fel meșterită, încât putea paște fără s-o încurce prea tare. Și împreună, frecându-se una de alta într-un mod care, pentru un bou, trebuie să fi fost foarte provocator. Dar el e un bou.

Cum, aveți și-un porc pervers?

O cunoaștem și pe Viorica Ungureanu, soția lui Traian și stăpâna Brândușei. „Seară de seară venea suptă. O lună a ținut asta, 10 litri pe zi, pagubă de 900 de lei. Normal că am făcut scandal. Să dau vaca la islaz și să-mi vină suptă?! Până la Băsescu ajungeam cu asta“, zice tanti Viorica. Dar cu dragostea? Cum e cu dragostea? „Dom’le, n-am văzut așa ceva în viața mea, așa o iubire de vaci. Să vezi ce deșteptăciune, se prinseseră că erau urmărite și se ascundeau în pădure să sugă. Bine că i-a pus borniță, că altfel nu scăpam de belea“. Totuși, trebuie să fie o explicație, nu? „Pai da, este. Femeile mai bătrâne din sat mi-au zis că sunt farmece, vrăji d-astea, ca să-mi fure laptele“, mai spune tanti Viorica.

La despărțire, mai schimbăm două vorbe cu viceprimarul Ion Cârstina. Are o rugăminte. „Chestiile astea cu vaci lesbiene, cu porci care sug de la capre nu fac bine comunei, ne strică imaginea. Poate nu insistați cu ele în articol“. A, daaaa, desigur, dar stați așa. Care porc care suge de la capre??? „Avem și-un porc care suge de la capre, a crescut cu ele de mic. I-am făcut și poze, sunt pe internet“. Are dreptate dom’ vice. Căutați „porc suge capre“. O să le găsiți.

Publicat în AC, NR. 29

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare