Vara și ororile ei: plaja și transportul în comun

de Eugen Cismasu , 28 mai 2021

Când aud diverși indivizi spunând, cu ochii mari, umezi și o bucurie care nu se poate compara decât cu cea unui pensionar când își vede poștașul, că e bine că a venit în sfârșit vara, fac icter. Nu, frate, nu-i bine. Fiindcă e caniculă. E adevărat că nu-i bine nici să stai ca prostul în ploaie, contemplând la diverse metode și instrumente suicidare. Acuma, na, dacă ești emo, îmi retrag ultima afirmație. Unde mai pui că atâta ploaie nu face bine la pepeni sau ceva de genul acesta?

Nu știu, că mie nu-mi plac pepenii, dar trebuie să conteze pentru cineva. Vara nu mai poți să iei deloc niciun mijloc de transport în comun, chiar și pentru câteva stații, că pute. Rău. Chiar dacă s-a dat dezlegare la apă. Vara nu-i un motiv de bucurie în special pentru bărbați. Da, mă, ai parte de grătare, fotbal, metri cubi de bere, poți să dormi cu ceatârna p-afară și majoritatea femeilor sunt semi-îmbrăcate. Subliniez: majoritatea. Din păcate, bărbații sunt capabili să ignore cele 85,6% dintre bunăciunile din jur și să observe numai cașaloții și orcile ieșite parcă la împerecheat.

Vara pare sezonul în care proliferează. Nu, dacă ești obeză nu e bine să te îmbraci cu pantaloni strâmți, fuste mini și bluze mulate cu decolteu. Celulita nu e în tendințe nici anul ăsta. O să mai ziceți că vara e frumos datorită concediului. Greșit. Nu numai că trebuie să te întorci în spuzeala orașului, dar eu cred sincer că, dacă vrei să te enervezi și să faci spumele mării, nu trebuie să dai bani pentru asta. Fie și cu all-inclusive. Pentru că, dacă n-ai bani de plecat în afară, nu scapi, oriunde te-ai duce în țară. Iar să faci tetris pe plajă cu cașaloții e la fel de plăcut ca sifilisul și la fel de trist.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    03 martie 2022 21:43

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+