HomeActualitateVeste proastă: Iliescu are vârsta biologică de 30 de...

Veste proastă: Iliescu are vârsta biologică de 30 de ani!

Dacă pe Băsescu, Năstase, Voiculescu şi alţi lideri de partid şi de stat există posibilitatea de a nu-i mai vedea, peste două-trei decenii, în privinţa lui Ion Iliescu putem spune, parafrazându-l pe Vergiliu, „Lăsaţi orice speranţă, voi ce gândiţi la Ilici”. Pentru că bătrâna şandrama stalinistă nu ne va face nouă, miilor de fani ai săi fugăriţi de gloanţe pe la Revoluţie sau bătuţi de mineri, o plăcută surpriză nici anul acesta.

Celor care încă-l mai visau cu ochii deschişi pe Iliescu pe năsălie, cu vată-n nas şi mascaţi la poartă (cai, nu ofiţeri de la DIICOT, că el e sărac şi cinstit) le spunem: puneţi-vă pofta-n cui. Şi avem şi motive să o facem. Recent, Ion Iliescu, mereu receptiv la nou, la tot ce înseamnă internet, blogging şi servicii de socializare online, a avut curiozitatea să rezolve un chestionar foarte popular pe Facebook – cu siguranţă l-aţi completat şi voi – „Află ce vârstă biologică ai”.

După ce a răspuns cu sinceritate la întrebări, recunoscând că oraşul lui favorit nu e Moscova, ci Amsterdam, şi că nu fumează pipă, ca Stalin, ci numai iarbă, ca Hendrix şi Marley, Ion Iliescu a dat „End Test” şi… stupoare: a aflat că are vârsta biologică de 30 de ani, deci că e în plină activitate creatoare.

„Eu oricum mă simţeam foarte tânăr şi nu ştiam ce să mai cred, precizează Iliescu. Acum, când am aflat motivul, am de gând să reformez Partidul. Voi organiza o şedinţă cu activul de partid, la care voi invita şi pasivul, chiar dacă, teoretic, Adrian Năstase nu mai are drept de vot. În privinţa celor care au manifestat tendinţe de deviaţionism, făcând sluj în faţa liberalilor şi, mai ales, a lui Iohannis, precum tovarăşul Ponta, voi propune excluderea lor din Partid şi trimiterea la reeducare.

Din păcate, am înţeles că tunelul Bumbeşti-Livezeni a fost încheiat, dar nu-i nimic, am vorbit deja cu Sorin Oprescu şi vă promit că Ponta, Ghiţă şi alţi trădători ai cauzei nobile a socialismului vor săpa singur tunelul ăla de 14 km pe sub Bucureşti!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare