HomeActualitateEXCLUSIVITATE: Vezi cum arată diplomele obţinute de Antena 3...

EXCLUSIVITATE: Vezi cum arată diplomele obţinute de Antena 3 în America

Duminică seara, muncitorii de la Antena 3 nu l-au mai pomenit deloc pe Băsescu şi şi-au îndreptat atenţia spre cealaltă sarcină a lor, înscrisă în fişa postului: lauda de sine. Am aflat astfel, prin gura lui Mihai Gâdea, că Antena 3 a obţinut o sumedenie de nominalizări la New York Festivals, fiind „singura televiziune din România laureată în această prestigioasă competiţie”.

La o aşa performanţă nu puteau lipsi cârcotaşii care, invidioşi că ei n-au primit nimic, au scornit tot felul de minciuni şi denigrări. Vă spunem noi: toate aceste denigrări sunt false. Nu-i adevărat că festivalul ăsta e un fel de „laudă-mă gură, că-ţi dau anvergură”. Nu-i adevărat că aici poate participa până şi ultima traseistă de pe Centură, cu condiţia să facă suficient traseu cât să-şi permită taxa de participare de 1600 de dolari.

E cu totul fals că, în schimbul acestei taxe, traseista poa’ să vină şi cu un filmuleţ porno, făcut cu doi şoferi de TIR turci, în parcare la Dorali, fiindcă tot primeşte o distincţie. E o minciună că, dacă te înscrii din decembrie (aşa cum Antena 3 a făcut-o), primeşti o reducere de 10% din taxă, după cum e la fel de neadevărat că, pentru încă nişte coco, producătorii îţi pot livra în trei săptămâni, în orice colţ al globului, diploma de laureat, cu ce poză şi pe ce culoare vrei tu – roz bombon, siclam în picăţele, maro de Băneasa etc.

De fapt, diplomele obţinute sunt sută la sută autentice şi obţinute pe merit. Dar, cum anteniştii sunt prea modeşti ca să le prezinte, vi le arătăm noi, în exclusivitate mondială.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare