HomeActualitateVIDEO Campanie umanitară: "Adoptă un antenist comunitar"

VIDEO Campanie umanitară: “Adoptă un antenist comunitar”

Academia Cațavencu, în parteneriat cu Asociația Patru Labe și ONG-ul Patru Limbuțe, lansează o campanie umanitară.

Academia Cațavencu crede că orice animal domestic trebuie să aibă un stăpân. Nici măcar jigodiile nu pot fi abandonate pe stradă, în voia sorții.

Dan Voiculescu va intra curând la răcoare. Ce se întâmplă cu menajeria lui, cu câinii lui de pază? E o cruzime să fie lăsați de izbeliște, să-i vezi hrănindu-se prin pubele, după ce atâta vreme i-au mâncat Varanului din gheară.

Nu-l lăsa pe Badea să aibă soarta leilor lui Cămătaru!

Împreună putem să le arătăm că suntem oameni. Hai să le oferim un cămin. Adoptă și tu un antenist!

Mircea Badea: Calități: latră, dar nu mușcă. Animalul preferat al Varanului, care-i ține sediul Intact până târziu în noapte. E bine dresat, hămăie la comandă și nu mănâncă de la străini. Comportament de ciobănesc mioritic. Condiție fizică bună (adoră să fie alergat prin parc). Se descurcă într-o cușcă de doi pe doi, chiar și fără aer condiționat. Nu este bun de montă. Pedigree neconvingător- din arborele genealogic se cunoaște doar o înaintașă, numită „Mamaie”.  Defecte: lasă bale și are obiceiul să lingă în fund. Răspunde prompt la comanda „șpagat!”

Mihai Gâdea: Calități: Animal credincios, devotat celui care-l hrănește. Este un câine perfect de companie, animalul ideal pentru orice Mogul.  Defecte: ca și Mircea Badea, manifestă o aplecare deosebită către relația cu fundul stăpânului pe care, în completarea celui dintâi, îl pupă insistent.

Adrian Ursu: Calități: Fălci puternice, hotărâte: dacă apucă să muște ceva, nu-i mai dă drumul. Preferă să fie plimbat în lanț și e foarte fidel țiganilor cu nume de șopârlă (așa a fost condiționat, încă de la o vârstă fragedă). Temperament taciturn. Defecte: lasă păr, deci trebuie tuns… regulat.

Mugur Ciuvică: Calități: Singura rasă de câine care nu doarme niciodată și, în plus, este dispusă să-și păzească non-stop stăpânul. Defecte: nu  e eficient decât în haită, deci ar trebui adoptat împreună cu cei de mai sus.

Toate animalele de companie enumerate sunt cu vaccinurile la zi și au carnet de sănătate.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare