HomeActualitateViitorul sună bine: elevii de gimnaziu nu știu tabla...

Viitorul sună bine: elevii de gimnaziu nu știu tabla înmulțirii, dar știu deja cum să se înmulțească!

Evaluarea elevilor de clasele primare și gimnaziale a scos la iveală lucruri uimitoare. Astfel, deși nu au știut că ”mă-ta” se scrie cu cratimă, pentru că nu știu ce-i aia cratimă, 90% dintre elevi au reușit totuși să se semneze pe foaia de examen – restul de 10% urmând să fie identificați după petele de cerneală în care și-au lăsat amprentele pe hârtie.

La matematică, rezultatele sunt și mai dezastruoase: 85% dintre elevii de gimnaziu nu știu tabla înmulțirii, în schimb 69% dintre ei au scris că știu deja cum să se înmulțească. ”Din punct de vedere matematic, stăm dezastruos. Din punct de vedere demografic însă, stăm excelent: dacă și restul de 31% vor învăța să se înmulțească până într-a noua, România, ca țară, e salvată: vom fi iarăși 23 de milioane în curând”, ne-a declarat un reprezentant al Ministerului Educației, foarte mândru că e român.

Acesta s-a arătat foarte bucuros de rezultatele catastrofale ale evaluării, care arată că nici în deceniile viitoare țara noastră nu va duce lipsă de politicieni proști și de votanți și mai proști. ”Pe lângă cei care au scris că 1 + 1 fac: câți vrem noi să facem, au existat și copii, provenind, bineînțeles, din familii de intelectuali, care au scris 1 + 1 fac: nici unul, că noi ne protejăm. Aceștia au primit drept pedeapsă să scrie de o sută de ori în caietul maculator 1 + 1 fac: cu cât mai mulți și mai proști, cu atât mai bine”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare