Vine taica popa cu Botezul. Cum îl fentăm?

de Academia Caţavencu , 26 decembrie 2014
Vine taica popa cu Botezul. Cum îl fentăm?

Apropierea Sărbătorilor e un binevenit prilej pentru ca popii de pretutindeni să facă un recensământ neoficial al credincioşilor din parohie şi să vadă care din ei sunt cu un picior în groapă, ca să ştie pe cine contează la anul. Să presupunem însă că nu sunteţi prea dus la biserică. Ce faceţi când vine biserica, recte taica părintele, la dvs acasă? Teoretic, marcaţi banul gros, că de-aia vă umple pereţii cu apă sfinţită, de veţi fi pe urmă nevoiţi să mai daţi o mână de lavabilă. Aveţi însă şi alte posibilităţi, pentru a ieşi elegant din această situaţie delicată.

De pildă, când preotul  sună la uşă sau îl pune pe dascăl să sune, el având degetele ocupate cu nişte bancnote, puneţi repede nişte death-metal şi începeţi să grohăiţi pe holul de la intrare. Chiar dacă nu se sperie, preotul sigur n-a venit pregătit pentru exorcizări şi, neavând moliftele Sf Vasile la el sigur nu va insista şi va trece la următorul apartament, făcându-şi, discret, o cruce cu limba în gură.

Dacă nu aveţi death-metal la îndemână, aţi putea încerca cu nişte Salam pă sistem, dar riscaţi ca preotului să-i placă şi lui manelele şi să înceapă să arunce cu bancnote prin toată casa – nu vă faceţi iluzii, le are numărate la sânge şi la finalul parangheliei una nu vă lasă! În fine, dacă vă hotărâţi să deschideţi, invitaţi-i în casă, pe el şi pe dascăl şi, chiar dacă nu ştiţi versurile, încercaţi să ţineţi isonul cântărilor bisericeşti pe un ton cât mai ridicat, eventual acoperind glasul de tunet al popii.

La nevoie, repetaţi ca o mantră budistă „Doamne miluieşte! Doamne miluieşte! Doamne miluieşteeee!”, până când preotul, enervat, o să fugă din apartament, cu tot cu dascăl, ambii cu palmele pe urechi. Dacă nici această variantă nu vă convine, apelaţi la metoda „Trafaletul”. Luaţi din cămară un trafalet şi, în timp ce preotul dă cu şomoiogul de busuioc pe pereţi, înmuiaţi trafaletul într-o găleată cu apă călduţă, de la robinet şi urmaţi-i exemplul, explicându-i că vă grăbiţi şi că, în definitiv, la două mâini lucrul merge mai repede. Garantat PF Daniel!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Eu

  27 decembrie 2014 19:30

  Umoristule , asa sa-ti ajute Dumnezeu !

  raspunde comentariului
 • Daniel Patriarhul

  26 decembrie 2014 22:57

  Ce jegosi nazisti imputiti sunt nemtii in frunte cu Iohannis traficantul de copiiDoamna Maria s-a adresat Senatorului Urban Iulian si Asociatiei httpwww.asistentapentruconsumatori.ro cu urmatoarea sesizare, care a fost trimisa spre solutionare catre Ambasada Germaniei- Forwarded message -FromDate 2012531Subject Probleme cu o firma!To officeasistentapentruconsumatori.roDomnule senatorMa numesc Maria din jud Satu Mare.In data de 26.05.2012 am plecat in Germania cu firma de recrutare SC ArbeitsVermittlungs Dienstleistungs Gesellschaft SR din Jud Arad Str George Cosbuc Nr 57 ,iar cand am am ajuns in Germania la locul de munca Erdbeerpflanzen Bruno Vohringer, Inh Markus Vohringer ,str Nelkenstr 21 ,cod postal 88094 localitatea Oberteuringen-Hefigkofen am constatat ca nu erau indeplinite conditile din contractul de munca ,conditile de cazare erau oribilehangar de utilaje,impartit in mai multe camere prin pereti de placaj,munca prestata nu era luata in considerare,nu era platia,personalul care se ocupa cu supravegherea ne adresa amenintari,cuvinte jignitoare,obscene,programul de lucru nu era cel mentionat in contract 6 orezi era de 2 ori mai mult 12-13 orezi,transportul la locul de munca se face cu un tractor care are cuplata o remorca cu prelata ca sa nu se vada nimic.Cand personalul a refuzat sa mearga la munca neacceptand conditile de munca ,a fost luat cu amenintari.Salarile nu au fost achitate ca personalul sa poata pleca spre casa,iar cei care au avut posibilitatea sa plece nu au fost lasati sa iasa din cladire fiind sechestrati.Cerem ajutorul dumneavostra ca sa putem sa ne recuperam bani comision de la firma de recrutare,alte cheltuieli si ca sa inchidem definitiv acesta firma,ca sa nu mai fie asemenea situati.Am cerut deja ajutorul Mass-Media le-am trimis inregistrari cu conditile din Germania la postul de televiziune Antena si la RTL 2 Germania.Sunt una dintre persoanele care am avut norocul sa plec de acolo,dar mai sunt multe persoane in acesta situatie.Acesta firma de intermedieri ,dupa cercetarile facute pe internet am constatat ca a inselat mai multe persoane care sunt de ordinul sutelorpoate mult mai multe,promitindule locuri de munca bine platite ,iar cand clientul isi achita comisionul firma nu mai raspundea la telefon,fax,email.Acesta firma si-a schimbat denumirea de multe ori pe parcursul mai multor ani dar si numerele de telefon,adresa,dar patronul este acelasi Nagy Raul.- See more at httpvienela.rolocuri-de-munca-in-strainatate-teapasthash.0f21ocpy.dpuf

  raspunde comentariului
 • terente

  26 decembrie 2014 18:13

  Banul, ochiul dracului în buzunarul popii. Păi popii ăștia cu odăjdi aurite vrea să scape populația dă ispita diavolului. POPA? Casă parohială, leafă dă la stat, donații dă la credincioși, biserici cu termopane cu încălzire pă gaze și curent unde-s gaze doar ale lor, cozonaci dă hrănit porcul din ograda popii și unii mai vrea să scoată religia dân școli...Băii, să-nvețe ăia mici să marce banu' că viața-n ceruri e scumpă.

  raspunde comentariului
 • Academea

  26 decembrie 2014 17:30

  Bestial! Bai, voi chiar sunteti dusi la biserica! De unde stiti toate chestiile astea? As vrea sa va vad atunci cand vine popa pe la voi! Mielusei...caca Ponta sau ca-lei de doi lei cand jucati in deplasare?

  raspunde comentariului
 • Eugen

  26 decembrie 2014 16:08

  Tenorul la Secu Pimen, afuriseste Curtea Constitutionala ca a circumcis macaroana preotilor la venituri extra-salarii din ore de religie la scoli. Pai in Franta religia in scoala e interzisa ! Ba un nerusinat parlamentar propune ca preotii sa poata incheia ccasatorii civile ! Pai nu face suficienta evaziune biserica ? In loc de "taxa serviciu religios casatorie" se emit chitante pentru "donatie serviciu religios ..."

  raspunde comentariului
+