Vinzi reclamă pe sâni? Nu te limita doar la asta!

de George Bonea , 08 octombrie 2013
sani

Criza continuă, așa că românii se adaptează cerințelor și unii au realizat că se poate trăi din publicitate. Cum e-n cazul presei, al blocurilor cu reclame pe ele, ori boxerii ce se bat cu branduri importante tatuate cu hena pe spate. Așa că o tânără compatrioată și-a pus pieptul la înaintare pentru 50 de lei, doar să ai tu destulă imaginație pentru un text bun de scris pe ei. Cum spune și ea în descriere „vrei să faci o surpriză plăcută, ori doar să te distrezi?”, plătește un scris pe sâni. Dacă te dau banii afară din casă, ori renunți la fumat o săptămână, merită să-i dai 50 de lei tinerei ca să-și scrie cu ruj pe piept „am sâni nașpa”. Vorba aia, clientul ei, stăpânul ei.

Dar de ce să te limitezi doar la sâni? Cred că lupta „publicitarilor corporali” se poate duce pe toate palierele:

- Subraț – pentru un mesaj scris la subraț și arătat subtil în autobuz când te ții de bară, 50 de lei.

- Subraț cu păr – atragi atenția mai repede în mijloacele de transport în comun, dar ai mai puțin spațiu de text, 60 de lei. Include și sporul de rușine.

- Fese – ‘derrierul’ e parcelat precum pagina unui ziar. Un sfer de bucă, jumătate, una întreagă și reclamă pe „două pagini”. Tariful variază în funcție de layout: bombat (50-300 lei), lunguieț (50-200 lei), lăsat (50-100 lei), diform (50-moca).

- Zonă pubiană (scris) – imaginează-ți că îi dai jos chiloții, te pregătești de o noapte fierbinte și citești sub buricul lui/ei „Ciobanul Ghiță are acoperire peste tot”, „Știi de ce revii la Cora” sau „Antena 3 e aici!”. 150 lei.

- Zonă pubiană (artistic) – asta implică o reclamă din păr, tuns, frezat, coafat. 250 lei. Pachetul „hardcore” cu pierce poate ajunge la 350 lei.

- Testicul – dacă n-am aprecia bărcuțele în sticlă n-am pune preț pe lucrurile mici și realizările artistice migăloase. Așa că să nu facem rabat și de la această zonă publicitară, fiind apreciată o reclamă pentru o bancă, RMGC sau Dry Cooker, toate cu mesajul: „De noi atârnă viitorul tău”.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+