HomeActualitateViolatori din toate zările, uniți-vă în PSD!

Violatori din toate zările, uniți-vă în PSD!

Deși majoritatea șmecherilor din PSD, de la Mitrea și Năstase la Mischie și Nicolescu, pot spune, cu îndreptățită mândrie și parafrazând un mare comunist că, înainte de a fi pușcăriași, au fost pesediști, în partidul domnului Dragnea există și excepții. Bunăoară, domnul Dan Bordeianu se mândrește că, înainte de a fi pesedist a fost pușcăriaș. Acest pesedist, aflat acum pe listele partidului pentru un loc de deputat la Vaslui, a făcut în tinerețe cinci ani de bulău pentru viol, după ce, împreună cu alți doi hăndrălăi, au batjocorit și supus la perversiuni sexuale o tânără. Trebuie spus că domnul Bordeleanu, pardon, Bordeianu, a fost, până în noiembrie 2014, vajnic liberal, dar, credincios convingerilor sale fripturiste, a părăsit partidul cu săgeată când și-a dat seama că s-au prins ăia că e cu babardeala și a plecat la PSD. Mulți s-au mirat atunci de această suceală, deși, psihologic, ea e pe deplin explicabilă: e știut faptul că unii juni vasluieni fac pasiuni aprinse pentru femei în vârstă, dar probabil că PNL, la cei peste o sută de ani vechime, i s-a părut totuși tânărului deputat exagerat de bătrână, așa că s-a dus la PSD, partid proaspăt, care nici majoratul nu și-l serbase, și a pariat că Ponta va câștiga alegerile. Ghinion! Ponta a pierdut, dar deputatul a rămas la PSD, unde se simte ca peștele în apă – sau, mă rog, pe Mătăsari, ca să fim în ton cu obiceiurile lui – și acum mai vrea un mandat.

Având în vedere că distinsul violator candidează în Vaslui, nu ar fi nicio mirare să fie ales. Pentru că, în caz că ați uitat, Vasluiul e județul acela unde, în cazul unui viol colectiv, precum cel petrecut acum doi ani la Văleni, jumătate din sat iese în uliță, care cu furci, care cu topoare, care cu sticle goale, să-i susțină pe violatori, pe motiv că fata ”și-a meritat-o”. La o asemenea mentalitate, e și firesc ca localnicii să-l considere pe Bordeianu un fel de erou local, care dă la sărace… ce poate și el să dea, că de unde altceva? Și apoi, ce, e el singurul violator din PSD? De la Iliescu încoace, în acest partid s-a strâns toată floarea violatorilor de la noi și fiecare a violat ce i-a picat la îndemână, ca să zic așa. Iliescu a violat Revoluția, Năstase a violat, cu perversiuni, Industria, oferind-o apoi, la preț mic, s-o mai violeze și alții, Ponta a violat Constituția, iar Dragnea a violat Justiția și, având în vedere că mai are dosare pe rol, n-ar fi exclus s-o mai violeze încă de vreo două-trei ori, că noi avem o Justiție tânără, iar lui, precum probabil ați remarcat, îi plac prospăturile.

Singurul lucru care mă miră e de ce pe listele PSD există doar violatori. Adică numai asta e tradiția Partidului, violul? Puteau, de pildă, să găsească și un criminal, ca înlocuitor al lui Iliescu sau unul condamnat pentru tâlhărie, ceva. Și nu mai zic că ar fi putut găsi măcar un profanator de morminte, din ăia de dezgroapă moroi și le bagă parul în inimă. Haideți, tovarăși, chiar așa? În toată Oltenia n-ați găsit voi măcar un vânător de moroi să-l puneți pe liste? Că să vedeți cum ar fi ieșit morții la vot! Nu le mai era teamă că-i filmează guvernul cu camera video, nu se mai speriau că o să-i cheme la Parchet să dea cu subsemnatul, ca în dosarul lui Dragnea. Dacă ar fi auzit cine candidează la PSD, să-i vezi cum s-ar fi înghesuit, ciolan lângă ciolan, să vină să-l voteze, îngroziți ca nu cumva să se supere vânătorul de moroi și să se pună cu parul pe ei. Păi se poate, tovarăși pesediști? Adică îl puneți cap de listă la Gorj pe Ponta, care nu e în stare să violeze nici măcar o amibă, o musculiță de oțet, și nu băgați și-un vânător de moroi, un violator sau măcar un pedofil mic?

Lăsând gluma deoparte, lucrurile sunt simple. Violatorul ăla din Vaslui, precum și ceilalți violatori de diverse din PSD, nu pot să-și bage organele în Parlament, cu tot cu ei, desigur, decât dacă vor fi votați, iar contracandidații lor nu vor fi votați. Căci, de pildă, degeaba îl votează pe un violator zece mii de vasluieni amatori de violuri: dacă o să iasă la vot alți douăzeci de mii, să zicem, cărora nu le plac violurile și care s-au săturat ca județul lor să fie rușinea României, să aleagă pe altcineva, indivizi ca traseistul Bordeianu  o să cam rămână să frece menta, solitari. Așa că, frați vasluieni și frați români, în general, puneți mâna și votați, dacă nu vreți să vină lăcustele pesediste cu libidoul crescut și să vă facă la toți fundul mare – și nu din zahăr și ulei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare