HomeActualitateViolatorii din Vaslui au început deja să facă bastonaşe,...

Violatorii din Vaslui au început deja să facă bastonaşe, ca să poată scrie şi ei cărţi după gratii

Trimişi aseară în arest preventiv, cei şapte zmei din Vaslui au avut parte, potrivit surselor noastre, de o frumoasă primire din partea celorlalţi deţinuţi, care i-au aşteptat, în mod tradiţional, cu o bombonică pe cearşaf şi le-au oferit o neuitată partidă de sex-surpriză, la duşuri. După primele momente de surprindere, ei s-au arătat însă încântaţi de primirea făcută şi au mărturisit că se simt exact ca acasă, la Vaslui, doar că acum sunt de partea cealaltă a sexului oral.

Pe de altă parte, avocaţii lor fac tot posibilul să găsească chichiţe legislative, care să le permită clienţilor să se aleagă cu mai puţini ani de puşcărie, la recurs. Cum e însă clar că fără puşcărie nu scapă nici unul, violatorii se pregătesc sufleteşte pentru ce va urma şi se gîndesc şi ei ce să facă spre a-şi mai reduce din pedeapsă.

“Fişiorii or văzut că-i la modă chestia asta cu scrisul cărţilor şi or zis să se apuce şi ei, a precizat un consătean, singurul din sat pe care reporterul nostru l-a putut găsi treaz în dimineaţa asta. Problema-i totuşi că nici unul din ei nu ştie să scrie sau să citească, aşa că deocamdată exersează bastonaşele şi cerculeţele, cu colegii de celulă. Dar ficiorii noştri din Văleni sunt băieţi isteţi şi cred că o să înveţe alfabetul cât stau în arest preventiv. Pe urmă, cu puţin noroc, o să scrie o carte în doi ani, pi urmă mai scriu încă una şi după patru ani poate reuşesc să iasă. Unii au talent la desen, aşa că or cerut avocaţilor să se intereseze dacă şi cărţile de colorat pot fi puse la socoteală, când or intra la comisia de graţiere. Oricum, nenorocirea asta care s-o abătut asupra lor ari şi părţi bune: când or auzit ce sentinţă or dat judecătorii, toţi părinţii din Văleni or început să-şi trimită copiii la şcoală, zic că, dacă tot nu se pot abţine de la viol, măcar să fie alfabetizaţi deja când or ajunge la puşcărie”, a declarat vasluianul.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare