HomeActualitateViolatorii din Vaslui regretă fapta, dar susțin că nu...

Violatorii din Vaslui regretă fapta, dar susțin că nu aveau nicio mamă, nepoată sau verișoară disponibilă pentru viol

Oribila faptă săvârșită de șapte indivizi din Vaslui, care au violat, în noiembrie anul trecut, o fată de 18 ani, a declanșat un val de revoltă fără precedent în întreaga țară, mai ales după ce mama uneia dintre cele șapte maimuțe și-a făcut cont  de Facebook, pentru a o denigra pe victimă. Zeci de mii de români au cerut trimiterea imediată la închisoare a bipezilor vasluieni, iar senatoarea Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele a propus castrarea chimică a violatorilor din Moldova și alte regiuni, asumându-și, tacit, riscul ca peste două degenerații în zonele respective să nu mai voteze nimeni cu PSD.  În replică, violatorii recunosc că au încălcat tradițiile locale, dar susțin că nu au avut altă posibilitate de a-și domoli hormonii, întrucât toate rudele lor de sex feminin nu erau disponibile.

”Noi, când ne întoarșiem di pi la discotecă, di pi la crâșmă, sau de oriunde si poati bea până cazi lat, de obicei dăm năvală, conform datinii strămoșești, pi fumeile din familie. Dar în așia seară nu aveam nicio rudă la îndemână. Mama era plecată la un curs de alfabetizare, ca sâ învețe sâ scrie pe Facebook, tușa Rodica era în Spania, la cules portocale, verișoara Marișica era la București, la un văr de-al meu, mai norocos, iar eu soră n-am. Dar și așieia dintre noi cari aveau surori nu au putut profita, fiindcă surorile erau deja bătute la ora așieia de bărbații lor, tot potrivit tradiției din Vaslui. Ne pare rău câ am încălcat tradiția și în loc de mame, nepoate sau verișoare am violat o fată străină, dar, la ce hormoni aveam pe cap, nu am găsit altă soluție”, a precizat un violator.

Deși mii de oameni au cerut închiderea conturilor de socializare făcute de mamele violatorilor pentru a o denigra pe fata violată, reprezentanții Facebook au refuzat să se conformeze: ”Pentru noi e un mister cum de niște creaturi care n-au nimic în comun cu Homo Sapiens decât poziția bipedă pot posta pe Facebook. Deja colaborăm cu savanții  americani și britanici pentru a descifra secretul, ei sunt optimiști și consideră că tocmai au găsit veriga-lipsă dintre om și maimuță, Homo Vasluiensis”, ar fi spus Mark Zuckerberg.

În replică, mii de pușcăriași din toată țara au cerut și ei arestarea de urgență a violatorilor, tot din motive legate de Facebook: ”Îi așteptăm cu brațele și picioarele deschise pe violatorii acelei fete să vină. Le-am pregătit un pat la noi în celulă și suntem nerăbdători să îi dăm la fiecare ”Like” și ”Share” cu toți cei 25 colegi de celulă”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare