Viorele, hotărăște-te: i-au bătut sau nu jandarmii pe români cât ai fost tu premier?

de Academia Caţavencu , 22 august 2016
Viorele, hotărăște-te: i-au bătut sau nu jandarmii pe români cât ai fost tu premier?

În delirul de grandomanie care l-a cuprins de când face turul televiziunilor, uitând, de fiecare dată, să-și ia Rudotelul la el, Victor Ponta a declarat ieri că știa, pe surse sigure, că se pregătea transformarea României în Ucraina. Cică îl avertizase generalul Oprea Izmană, între o ciorbă de potroace și-o probă orală de doctorat cu secretarele, că masonii, bubulii și marțienii pregătesc debarcarea lui. Ponta se laudă că a fost un fel de Cuza Doi și a preferat să-și dea demisia, pentru binele țărișoarei. ”Se dorea să se întâmple în România ce s-a întâmplat în Ucraina, un fel de Maidan. Eu am spus, domne’, nici vorbă. Nu există în România jandarmi care bat oameni cât sunt eu premier”, a scos pe guriță, fără să i se clintească un mușchi dorsal, fostul premier.

În caz că s-a ramolit, l-a prostit statul în opoziția sau are un lipsus, îi reamintim lui Victor Viorel că, în toamna lui 2013, când pretenarii lui de la Chevron voiau să înceapă exploatarea gazelor de șist la Pungești (să trăiești, Viorele!), jandarmii i-au snopit în bătaie nu doar pe hipsterii care se opuneau proiectului, ci și pe bieții țărani din Vaslui nimeriți în raza de acțiune a pulanelor. Iar atunci, Ponta declara, cu aceeași guriță: ”Felicit Jandarmeria Română pentru felul cum a acționat. Nu vom accepta ca 20, 30, 50, 70 de oameni să încalce legea!”. Bravo, Viorele, d-asta ne două nouă de tine, că ești mai consecvent ca Ghiță Pristanda: le-ai dat în bot și le-ai păpat tot!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Curiosu'

  02 septembrie 2016 20:37

  AC, curajos autor, poze cu snopeli nu aveti, doar vorbe ?

  raspunde comentariului
 • cetitor

  23 august 2016 19:59

  Cred ca acest gunoi uman pe nume Victor Viorel Ponta este un caz clinic de mitomanie...

  raspunde comentariului
 • Nick29

  23 august 2016 12:05

  La Pungesti asa sa traiesti Viorele! ca si in 13 - 15 iunie 1990 in Piata Universitatii, jandarmii si minerii lui nea Ilici nu au facut decat sa faca curatenie, sa coseasca si sa puna panselute. Multumirile din partea partidului si conducerii superioare sunt oarecum intamplatoare, sigure sunt insa vanataile, cucuiele, capetele sparte si ciolanele rupte cu prilejul acestor actiuni de munca patriotica. Muie Ponta si Muie Iliescule.

  raspunde comentariului
 • OBLIVION

  22 august 2016 23:48

  Gunoiul toxic Ponta-naum primeste mult prea multa atentie si publicitado. Exact asta si urmareste, facand afirmatii scandaloase si grobiene, sa nu fie uitat in lada de rebuturi politice.SA-L UITAM !

  raspunde comentariului
+