HomeActualitateVoiculescu garantează că se va îndrepta în puşcărie. Spre...

Voiculescu garantează că se va îndrepta în puşcărie. Spre B1 TV!

Ca să fie clară lucrătura băsistă până la capăt, motanul Felix-Voiculescu a fost condamnat la 10 ani în chiar Ziua Internaţională a Pisicii. În plus, la încarcerare a primit o uniformă portocalie şi ciorapi croşetaţi personal de Udrea. În timpul programului cultural va avea acces doar la B1 TV şi cărţile lui Patapievici.

Felix a promis că se va adapta situaţiei şi va fi un deţinut-model, asta urmând a-i reduce semnificativ din treimea pe care o va executa din cei 10 ani primiţi. "Sper să fiu liber până la Revelion pentru că, aşa cum am prezis, Băsescu nu va apuca Revelionul ca Preşedinte", a declarat Profesorul. "Dl. Ponta va fi Preşedinte după noiembrie şi îl rog să-şi aducă aminte de angajamentele semnate în sediul Grivco. Eu şi Antena 3 l-am adus la Putere, iar el a pus o momâie de paie la Justiţie, care nu face nimic să oprească dictatura lui Băsescu. Dacă ăştia îmi confiscă  Intactul, promit că o să cumpăr B1 TV şi-i scot din faliment, cu tot cu Turcescu şi Pora.

Să vedeţi cum o să urle Robert ca Dan Negru despre abuzurile tiraniei, când i-oi da salariul lui Gâdea! Problema e: de unde iau un Mircea Badea chiar el, care să vorbească la fel? Cărtărescule, te bagi mă, să câştigi şi tu un ban cinstit?"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare