HomeActualitateVoiculescu vrea introducerea în calendar a zilei „Sf. Suspendare”

Voiculescu vrea introducerea în calendar a zilei „Sf. Suspendare”

Dan Voiculescu a declarat că, odată cu demararea noilor măsuri de înlăturare a lui Traian Băsescu de la Cotroceni, își dorește și introducerea în calendarul creștin-ortodox a zilei de „Sf. Suspendare”, zi liberă pentru toți enoriașii, pe 15 februarie. Senatorul vrea ca tot românul să se bucure împreună cu el și să rămână o tradiție pe care s-o respecte toată lumea începând de anul acesta.

Reprezentanții BOR au declarat că n-au nimic împotrivă, ba, mai mult, sunt încântați de idee, ei personal fiind în pană de idei cu privire la alte sărbători pe care să le introducă în calendar, dorind să-i schimbe pe sfinții fără priză la public ori pe cei sărbătoriți mai rar. „Singura dilemă a bisericii este legată de ce scoatem la pupat de Sf. Suspendare. Când l-am întrebat pe domnul Voiculescu, ne-a întors spatele, așa că am luat-o ca pe un semn că trebuie să ne descurcăm singuri. O să facem un sondaj în cadrul trustului său și ne vor spune angajații ce ar vrea să pupe-n ziua lor liberă.

Comercianții și-au dat seama de potențialul economic al zilei propuse de Voiculescu, așa că au apărut deja căni, tricouri, animăluțe de pluș, toate inscripționate cu „Happy Suspendare Day”, iar hipermarketurile au pregătit momente speciale pentru cuplurile care vor să se suspende împreună pentru o zi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare