HomeActualitateVrând să arate că e echidistantă, BOR a lansat...

Vrând să arate că e echidistantă, BOR a lansat şi manifeste anti-Ponta

În ultimele zile, pe reţelele de socializare circulă numeroase filmuleţe cu prelaţi ortodcşi, preasfinţiţi şi preaplătiţi, care îndeamnă lumea să voteze cu Victor Ponta, pe motiv că o fi el plagiator, mincinos, hoţ, ipocrit şi preacurvar, dar măcar e ortodox, d-ai noştri, nu protestant de-ai lor. După ce poporul de pe Facebook s-a revoltat şi până şi enoriaşii s-au declarat indignaţi de o asemenea atitudine părtinitoare, BOR a decis să-şi repare greşeala.

Astfel, pe lângă bileţelele distribuite la Mănăstirea Cozia, prin care credincioşii erau îndemnaţi să nu-l voteze pe neamţul Iohannis, venetic şi trădător de ţară, ci pe românul autentic Ponta, cu bunici albanezi şi italieni, Sfântul Sinod va distribui, începând de azi, în bisericile şi mănăstirile din toată ţara, manifeste cu conţinut total diferit. Am reuşit să intrăm în posesia unui asemenea document şi vi-l punem la dispoziţie.

„Stimate alegător creştin ortodox – se spune în bilet – când votezi, nu trăda Adevărul, căci Adevărul te va face liber”. Îndemnul contra lui Ponta e evident: „Nu vota Victor Ponta, plagiator şi mincinos. O bătrânică n-a ascultat de sfatul ăsta şi uleiul pe care l-a primit de la PSD a râncezit în două zile. O tânără s-a lăudat pe Facebook că o să-l voteze pe Ponta şi i-a închis Zuckerberg contul, pentru spam. Un pensionar a dat mâna cu Ponta la un miting PSD, după care a început să fure hârtie igienică din magazine, fără să se poată controla. Vrei să nu păţeşti ca ei? Atunci nu vota Ponta! Altfel o să ai zece ani de ghinion”.

Semnatarii documentului nu au vrut să li se cunoască identitatea, că poate mai ciupesc şi ei nişte bănuţi de la guvern acum, pe ultima sută de metri, şi au semnat, simplu, „Un grup de popi de bine”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare