HomeActualitateZapping-pong TV

Zapping-pong TV

– La Simona Gherle a avut acces direct doamna Săvuică, de altfel o doamnă în etate, foarte sexy pe vremea când treceam de la Pif direct la Playboy. Acum, îmbrăcată într-un furou, ne explica cum a slăbit dânsa cu acupunctură în ureche. Din păcate, altă mare divă, Oana Roman, nu poate slăbi aşa, deoarece ea nu prea duce la ureche.

– Pe Viasat History e o emisiune intitulată „Farmacia victoriană”, unde actori îmbrăcaţi în haine de epocă îşi oferă unii altora tot felul de poţiuni şi pilule străvechi. Vedeţi, domnu’ Vadim, pe vremuri te făceau bine şi fără electricitate!

– Fostul domn Pestriţu, superstarul Liviu Vârciu-Zgârciu, a apărut luni invitat la Prima TV, în emisiunea lui Pepe. Miercuri era la Kanal D prezentând propria emisiune, în care l-am aşteptat degeaba pe Pepe, ca invitat. Dar sunt sigur că amândoi se vor întâlni ca invitaţi la Mămăruţă.

– Postul TVR HD are o emisiune pe nume „Natură şi aventură”. Aici nişte tipi foloseau o albină-detectiv ca să caute în pădure un stup plin cu faguri ascunşi într-o scorbură. Deci, când lumea o să-l caute pe Crin Antonescu prin vreun cotlon, ca să înceapă şedinţa Senatului, să se ia după musca ţeţe.

– Radu Moraru s-a mutat de la B1TV, dar a rămas pe Calea Victoriei. Pe fereastra studioului se vede acum un perete jegos, plin de resturi de afişe, în dreptul căruia pietonii traversează neregulamentar. Naşule, dacă o să-ţi crească chiria, vezi că mai e un spaţiu liber chiar în capătul Căii Victoriei. Aici se vede aşa de frumos Dâmboviţa cu puradeii ei, care se scaldă vara şi plutesc toamna.

– Pe Ştirile Kanal D am comutat cu teama justificată că neînduplecatul Christian Sabbagh va urla la mine şi-şi va exprima opinia personală, cu pasiune, cum face de obicei. Dar stupoare! Excentricul milionar arab afişa o mină acru-obosită şi recita capetele de ştire într-o plictiseală abia reţinută, gata să se ridice şi să plece la Beirut. E clar. Ori i s-a îmbolnăvit vreo cămilă, ori i-a reproşat Suleyman că e mai Magnific decât el.

– Pe Rai Due, la Telegiornale 2, rubrica meteo era prezentată de un tip arătos îmbrăcat în uniformă. Şi nu era o uniformă de general la Circul Globus, ca a civilului Mazăre, ci avea şi trese pe ea. Înseamnă că italienii, odată cu hainele de toamnă, dau şi milităria jos din pod.

– La Taraf TV un grăsunel insipid autointitulat Eugen Casanova a hăulit textual: „Dedic această melodie, din partea mea, celei mai tari case de producţie… ”! Fapt ce mă miră, credeam că maneliştii nu au casă de producţie, ci Cort de producţie.

– Am pe lista de canale unul zen, numit chiar MyZen. Te uiţi la valurile din golful Guadeloupe, asculţi o voce liniştită şi te calmezi. D-aia mă gândeam să-l invit la mine, pe canapea, pe posesorul Škodei Fabia Break cu numărul B-Nuştiucât-EWU, care şicanează oamenii în trafic, şi să ne uităm împreună la MyZen. Şi dacă nu se calmează, îi rup capul şi i-l arunc geamandură în valurile din Guadeloupe.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare