HomeActualitateZece facilități pentru membrii Consiliului Local din București

Zece facilități pentru membrii Consiliului Local din București

O mare nedreptate li s-a făcut ieri consilierilor locali ai Municipiului București, după ce nu li s-a aprobat un proiect de hotărâre care ar fi adus dreptate în lume, pace pe mapamond și pe Irina Columbeanu înapoi în brațele mămicii ei (care nu mai poate de dor, dar o costă prea mult avionul ca să se întoarcă în țară).

Proiectul în cauză le-ar fi permis sărmanilor consilieri locali din Capitală să parcheze moca la Arena Națională și să primească bilete la preț redus sau gratis la evenimentele care se desfășoară în templul lui Oprescu. Victor Stan, unul dintre reprezentanții USL, este cel care a propus proiectul, pentru că, se pare, un bilet la spectacolele și meciurile care au loc pe Arena Națională ajunge și la 500 de lei, iar indemnizația de consilier de-abia atinge 600 de lei. Noi îl înțelegem pe bietul Stan: când ai un BMW X5 și un BMW X3 (cum aflăm de la colegii de la Hotnews) e greu să mai dai banii pe distracție după ce le-ai făcut plinul din doar 600 de lei. Considerăm că membrii Consiliului Local nu mai trebuie asupriți, când ei muncesc atât de mult pentru binele nostru și pe bani atât de puțini. Astfel, zicem noi, merită niște facilități care să compenseze nedreptatea istorică petrecută miercurea asta.

  1. Transport gratuit cu taxiurile din București.
  2. De fiecare dată când intră într-un restaurant, chelnerii să fie obligați să le anunțe sosirea și să le prezinte onorul marilor români care compun Consiliul Local al Bucureștilor!
  3. Fiecare cetățean al Capitalei să fie obligat să-i protejeze cu umbrela personală pe consilierii aflați într-o rază de 200 de metri pe timp de ploaie.
  4. Fiecare biserică din oraș să aibă pe pereți o frescă pe care să fie pictați toți membrii Consiliului Local de după 1990.
  5. Dreptul de a circula pe autostrada suspendată a lui Oprescu, înainte ca aceasta să fie construită.
  6. Fiecare bucureștean să fie obligat să se arunce în fața mașinilor ca să provoace un accident și să oprească traficul atunci când un onorabil consilier vrea să treacă strada.
  7. Toți consilierii locali să primească diplome de doctor de la toate făcultățile din București.
  8. Trebuie înlocuite toate statuile din București cu anonimi, gen Kogălniceanu, Mihai Viteazul sau Caragiale, cu reprezentări ale adevăraților eroi naționali, gen Victor Stan sau Doru Giugula.
  9. Să fie reinstituit dreptul „primae noctis” pe întreaga rază a municipiului București numai pentru consilierii locali. Aceasta nu este propriu-zis o facilitate pentru membrii Consiliului Local, ci mai degrabă pentru virginii și virginele din Capitală, care vor avea ocazia să-și petreacă prima noapte de dragoste cu o personalitate de mare angajament.
  10. Mașinile consilierilor să primească însemne speciale pentru a le indica șoferilor să tragă pe dreapta și să le facă loc pe șosea. Ambulanțele, mașinile de pompieri și coloanele oficiale de la palatele Victoria și Cotroceni să nu fie scutite de această obligație.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare