Zece lucruri senzaționale pe care nu le știai despre BREXIT

de Academia Cațavencu , 23 iunie 2016
Zece lucruri senzaționale pe care nu le știai despre BREXIT

La ora când scriem aceste rânduri, nu se cunoaște încă dacă Marea Britanie se va despărți de Uniunea Europeană sau îi va adresa un sincer ”Pa și pusi, UE la toată Europa!” Sondajele și părerile sunt împărțite, dar este clar că, după acest recensământ, nimic nu va mai fi ca înainte, indiferent de rezultatul final. Pentru că suntem mereu în miezul evenimentelor, vă prezentăm în exclusivitate dedesubturile acestui vot britanic, dezvăluindu-vă lucrurile pe care alte publicații nu au curajul să vi le spună.

* profitând de vremea frumoasă, cu doar 50 l de ploaie pe metru pătrat, sute de mii de pensionari britanici au luat cu asalt încă de la primele ore ale zilei autobuzele londoneze pictate cu ”Allah akbar!” pentru a ajunge cât mai repede la vot.

*fostul primar al Londrei, Boris Johnson, a fost surprins împărțind alegătorilor bere și mici în Piața Trafalgar, cu condiția ca ei să voteze pentru ieșirea din UE. Politicianul a fost turnat la Biroul Electoral Regal Central de un grup de musulmani care s-au declarat jigniți de pomana lui electorală: ”Dacă ne dădea și nouă, acolo, un kebab de miel și un ayran, votam și cu extrema dreaptă, dar așa, ne-a jignit, cu porc și alcool!”

*Regina Elisabeta ar fi votat, se pare, pentru ieșirea din UE, de teamă că o să vină socialiștii europeni și în Anglia și o s-o alunge de pe tron, cum l-au alungat comuniștii pe Regele Mihai: ”Aș fi votat pentru, dar nu-mi permit. Noi, britanicii, nu avem un Ion Iliescu să-mi dea toate palatele și moșiile înapoi, cum au românii”, ar fi spus suverana.

*pentru a-i convinge pe britanici să voteze pro-UE, cancelarul german Angela Merkel a promis fiecărui cetățean din Regatul Unit un Volkswagen gratis, cu volan pe dreapta.

*convinși că e rost de barosăneală, mii de țigani români din Franța au trecut Canalul Mânecii și așteaptă ca Marea Britanie să decidă ieșirea din UE și să-i trimită acasă, dându-le și 300 de lire sterline de căciulă.

*premierul Cameron a fost acuzat de presă că toată ziua ar fi cărat cetățeni britanici la centrele de votare, oferindu-le 100 de lire dacă-și fotografiază buletinul de vot cu ștampila pro-UE.

*o echipă de paparazzi de la The Sun l-au fotografiat pe Liviu Dragnea dând târcoale unui cimitir din Manchester. Potrivit reporterilor, faptul că nu știa bine limba engleză l-ar fi împiedicat pe cunoscutul politician român să-i convingă pe soldații britanici din Al Doilea Război Mondial să voteze pentru UE.

*Vladimir Putin le-a promis britanicilor care vor vota pentru ieșirea din UE o excursie dus în Siberia și a anunțat deja că Scoția e o veche provincie rusească, după ce Petru cel Mare a avut aici vreo doi copii din flori.

*în mod inexplicabil, pe mai multe buletine de vot de la referendumul britanic cetățenii au scris cu litere mari ”Da, sunt pentru demiterea lui Traian Băsescu”.

*Prințul Charles ar fi afirmat că, dacă Marea Britanie iese din UE, cere azil politic în România și va candida la prezidențialele din 2019.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Neagu Mircea

  25 iunie 2016 4:35

  Cand nu Exista Moneda Euro , Lira Sterlina era Cea mai Scumpa Moneda , iar Valoarea Unei Lire Sterline , era de Circa 5 Lei ! Iar dupa ce v-a fi Reintrodusa in Circulatie Lira Sterlina , Probabil , Valoarea unei Lire Sterline , v-a fi Echivalenta a Monedei Euro , adica de circa 5 Lei . Moneda Euro este Scumpa , si deoarece ca este o Moneda Cautata de Toata Lumea , deoarece este o Moneda Scumpa ! Si pentru ca are o Valoare mare de Cumparare , iar toate Cheltuielile unei Economii , de Productie de Plata Personalului Calificat , este Reflectata in Valoarea Monedei Euro , care este o Moneda Scumpa , adica de Circa 5 Lei ! De aceea si Lira Sterlina v-a fi tot atat de Scumpa precum Moneda Euro , cu o Valoare de circa 5 Lei .

  raspunde comentariului
 • Fericiti cei saraci cu PIB-ul

  24 iunie 2016 13:45

  Romanii nu vor fi afectati niciodata cata vreme nu au economie.

  raspunde comentariului
 • Neagu Mircea

  24 iunie 2016 3:16

  Eu m-am dus Ieri la IKEA , in Bucuresti , sa cumpar 2 Gratare Dreptunghiulare din Inox folosintza , pentru Vesela din Bucatarie , de pus Deasupra Oala cu Mancare , pe care le-am folosit ca 2 Rafturi in Frigider . Ieri am pus in Frigider 2 Rafturi din Sticla , groasa de 6 Milimetrii , dar in acest fel , Frigiderul Functiona fara Intrerupere 30 de Minute ! Foarte Mult ! Suprasolicita foarte mult Compresorul de la Frigider , si probabil si Supraincalzind-use Motorul de la Compresorul Frigiderului . Si am zis eu ca nu e bine ! In acest fel in scurt timp era posibil sa se Deterioreze Compresorul ! Asa ca Urgent , am gasit o Solutie cu Cumpararea de 2 Gratare din Inox , de la IKEA . Au fost la Frigiderul meu 2 Gratare din Metal Feros , dar au fost Gratarele Respective , cu Rugina in unele locuri , le-am Vopsit Gratarele Metalice , dar totusi , c-am Mirosea a Vopsea , acele Gratare Metalice , iar dupa o Saptamana , am Aruncat Gratarele proaspat vopsite . Am pus in Frigider 2 Gratare din Inox , iar acum se Simnte in Frigider , un Aer mai Curat . Cu gratarele Metalice din Fier , si Ruginite , cam nu era Bine , in Interiorul Frigiderului . Era Aerul , un Pic Toxic ! Acum cu Gratarele din Inox , e mai Bine !

  raspunde comentariului
 • jan

  24 iunie 2016 3:02

  Saracu' draknea... Vedeti, doar cu limba ROMANI nu face treaba in cimitirul englezesc

  raspunde comentariului
+