HomeActualitateZece motive pentru care e bine să te bronzezi

Zece motive pentru care e bine să te bronzezi

După ce distinşii cercetători britanici n-au fost în stare să explice, negru pe alb, cum stă treaba asta cu bronzatul, specialiştii în solare din redacţie oferă un răspuns pertinent. Ba vă dau şi zece motive pentru care e bine să vă faceţi ca tăciunele – asta în cazul în care nu sunteţi deja aşa, din fabricaţie. Deci, de ce e bine să te bronzezi?

1. Pentru că poți să dai manelele la maximum în mașină, cu geamurile deschise, iar poliţia nici să nu te bage în seamă

2. Pentru că te poți juca toată ziua la păcănele şi patronul localului n-o să îndrăznească să nu-ţi dea banii câştigaţi.

3. Pentru că poți să mănânci semințe și să scuipi pe jos cojile fără ca nimeni să se mire de ce-o faci.

4.  Pentru că poți să mergi în autobuz fără bilet, iar dacă ți se cere abonamentul, poți răspunde cu "Du-te bă, de-acilişa, că te tai, să moară mama!"
5. Pentru că poți să fi necivilizat și să te bagi în față la KFC/poştă/bancă/etc, pretinzând că te așteaptă acasă „şasă copilași care moare dă foame”.
6. Pentru că, dacă nu dai înapoi banii împrumuţi de la bancă, poţi să-i spui funcţionarei de la ghişeu: „Doamnă, ăla care a luat credit doar cu buletinul nu eram io, era unu alb şi v-a dat ţeapă!”.
7. Pentru că poți să-ţi instalezi cortul unde vrei tu, chiar şi în Cişmigiu, explicându-le poliţiştilor că nu e cort, e casă de vacanță.
9. Pentru că, în cazul în care părinții te vor certa că nu ai un job, tu îi vei lămuri: „Fă, mamă şi bă, tată, astăzi doar proştii şi tractoarele munceşte. Io sunt pă combinaţie!”
10. Pentru că ai un loc asigurat la facultăţile de stat, dar cu condiţia să fii suficient de bronzat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare