HomeActualitateZeci de bucureșteni și-au recunoscut ceasurile în colecția lui...

Zeci de bucureșteni și-au recunoscut ceasurile în colecția lui Vanghelie, confiscată de procurori!

Descinderea făcută, în această dimineață, de DNA la domiciliul lui Vanghelie, am putea spune chiar – dar să nu ne audă băieții ăia răi de la Combaterea Discriminării – la cuibușorul de nebunii al primarului bronzat – a scos la iveală lucruri șocante. Și nu ne referim numai la faptul că oameni ca Vanghelie stricau piața șpăgilor, percepând, spre rușinea lor și uimirea celorlalți politicieni, comisioane caraghioase, de doar 20%. Acesta este un amănunt minor și neesențial în ecuație, întrucât sunt chestii și mai strigătoare la cer pe care procurorii le-au descoperit.

Astfel, într-una din camere primarul își amenajase o sală de forță, în care mergea ori de câte ori pleca de la birou mai devreme, spunându-le angajaților că se duce ”să tragă de fiare”. Procurorii au fost șocați să descopere aici nu gantere, biciclete medicinale sau benzi de alergat, ci un veritabil depozit de fiare vechi, menit probabil să-i amintească primarului de originile sale ancestrale. În bibliotecă, oamenii legii aproape că nu au putut intra, din cauza cantității mari de cornete depozitate, cornete care erau făcute din colecția de almanahe Scânteia, Flacăra, Magazin, Femeia și altele – dovadă că Vanghelie nu a mințit, chiar era un om cult.

Dar cel mai uluiți au fost procurorii când au găsit colecția de ceasuri pentru care edilul din cel mai sector sărac care este devenise faimos. Nu mică i-a fost mirarea unuia dintre mascați când și-a găsit, între obiectele de colecție, ceasul pierdut în urmă cu trei ani, în tramvaiul 32. După ce primele imagini ale colecției au fost difuzate de televiziunile de știri, redacțiile au fost luate cu asalt de telefoane: zeci de bucureșteni au sunat, impacientați, să precizeze că și ei și-au recunoscut ceasurile!

La ora actuală, polițiștii anchetează cazul și se pare că puținele ceasuri nerevendicate – și aparținând numiților Cuza Ioan Alexandru, Caragiale Ioan Luca, Maiorescu Titu, Eminescu Mihai, Sadoveanu Mihai etc, vor fi duse la Muzeul de profil din Ploiești, urmând să intre în patrimoniul statului în caz că Vanghelie nu aduce acte pe ele.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare