Ziua în care Iohannis i-a amuțit pe toți

de Spartakus , 24 ianuarie 2017
Ziua în care Iohannis i-a amuțit pe toți

Poate că dacă la Cotroceni s-ar fi aflat, zilele astea, Traian Băsescu, gașca de penali din PSD și ALDE ar fi acționat mult mai cu mănuși în privința grațierii și amnistiei. Băsescu era tare-n clonț, le-o zicea de la obraz, murea cu ei de gât, la o adică. Așa însă, știindu-l acolo pe Iohannis, băieții veseli ai tarafului Iordache&Co s-au gândit că președintele sigur e în hibernare, pe frigul ăsta, și au scos pe tapet hulitele ordonanțe. Practic, erau atât de siguri că o să le iasă șmenul că nu le-a mai fost frică de nimic. Nici de reacția propriilor votanți, o masă amorfă în capul căreia pot să se micționeze, că ăia tot nu comentează, nici de reacția opoziției din Parlament, nici a opoziției din stradă, cu atât mai puțin de reacția lui Iohannis.

Dar uite că ”mutălăul”, ”prostălăul”, ”prune-n gură”, ”autistul” sau cum l-or mai numi tonomatele lui Voiculescu și Ghiță, în direct și la oră de vârf, a ieșit din hibernare brusc și le-a stricat planurile. Mai întâi a venit, incognito, la ședința de guvern, prinzându-l pe elevul-loază Grindeanu cu temele nefăcute și făcându-l să-și înghită fițuicile în fața clasei. Și pe urmă, când nimeni nu se aștepta, le-a aplicat penalilor lovitura de grație, anunțând un referendum pe tema elefanților Grați și Amni. ”Mutul” i-a amuțit pe toți penalii, lăsându-i cu chiloții în vine, în plină iarnă, în condițiile în care bate-un vânt rece din baltă și pușcăria-i mai aproape ca niciodată.

Apelând la judecata poporului, Iohannis îi bate pe pesedei cu armele lor. Păi nu ziceau ei că trebuie respectată voința poporului, care i-a ales să conducă țara? Poftim, hai să o respectăm, a zis Iohannis: să chemăm poporul să decidă dacă vrea scoaterea din pușcării a hoților, tâlharilor, violatorilor și marilor prăduitori. Dacă, și după această mutare de mat, Dragnea și ai lui tot vor insista cu ordonanța de urgență, deja au o mare problemă, fiindcă ei, ei și nimeni altcineva, vor arunca țara în haos. Practic, ar dovedi atunci că nu-i interesează nimic altceva decât să-și scape pielea cu orice preț, inclusiv cu prețul unei reacții violente a străzii față de această sfidare adusă legii, democrației și bunului simț. Și asta ar fi o performanță pe care doar un megaloman rupt de realitate ca Dragnea ar putea să o realizeze: să-și propună teleormanizarea României și să reușească ucrainizarea ei.

Că pesediștii sunt campioni la tăiatul crăcii de sub picioare știam deja. Dar că sunt atât de proști încât, după ce și-au tăiat craca și au căzut în cap, să mai ia o piatră de jos și să se mai pocnească și cu ea peste ceafă, nu-mi imaginam. De parcă n-ar fi fost suficient că acum referendumul propus de Iohannis are toate șansele să treacă, desfășurându-se exact în condițiile dictate de PSD, aseară, la televizor, Dragnea a pus paie pe foc zicând că, dacă e pe referendumuri, propune și el două, unul privind familia tradițională și altul privind renunțarea la imunitatea demnitarilor. Așa să faci, Găurele: referendum privind familia tradițională! Iar întrebarea să fie: ”Sunteți de acord ca un domn de 54 de ani, cu dinți galbeni și stricați, să se despartă de nevasta lui, juruită în fața lui Dumnezeu și dulce ca o Bombonică, ca să curvărăsească în concubinaj cu o fetișcană de 24 de ani?”. Și să bagi și referendum contra imunității, c-o să fii primul care intră la zdup în primăvară, fiindcă penalii din Parlament n-o să mai poată face zid în jurul tău și nici dacă ți-ar turna duduia aia în cap o cisternă cu mir, tot nu mai scapi de pușcărie.

Partea mai nasoală pentru Dragnea și ai lui e că unii dintre votanții lor, adică ăia care nu sunt încă în stadiile incurabile ale prostiei, au început să priceapă și ei care-i treaba cu guvernarea asta. Când prima ta grijă, ca partid ajuns la guvernare e să plângi de mila pușcăriașilor, în loc să plângi de mila pensionarilor săraci, a bolnavilor chinuiți prin spitale, a copiilor lipsiți de condiții prin școli, ai o problemă. Iar când, după ce promiți marea cu sarea în campanie, anunți acum că nu mai dai nici bonuri de masă, nici tichete de vacanță bugetarilor, deja ești mincinos cu acte. Nu mai zic de ce face PSD cu propriii săi membri: după ce l-au dat afară pe cel mai performant primar din țară, care atrăsese milioane de euro din fonduri europene, limbricii vor acum să-l excludă din Partid pe primarul Iașiului, din simplul motiv că acesta a îndrăznit să contrazică aberațiile cu ”mineriada” lansate de Dragnea. Mai are cineva vreo îndoială că PSD este un grup infracțional organizat, din care orice om cinstit este dat afară, ca o o măsea stricată, fiindcă strică imaginea Partidului?

După ieșirea lui Iohannis de aseară, acum mingea e în terenul lui Dragnea. E frustrant, pe undeva, să vezi că soarta și viitorul țării stau la mâna unui țărănuș din Teleorman pe lângă care și cizmarul Ceaușescu părea olimpic la mate, dar asta-i situația. Important este că în lupta cu nedreptatea, cu corupția și cu apărătorii hoților, tinerii din stradă nu mai sunt singuri, ci au un aliat, în chiar șeful statului. Prin ieșirile sale din ultimele zile, Iohannis a dovedit că nu se lasă învins de sistem, ca Milică, ci luptă contra lui, chiar și cu riscul de a fi suspendat și demis. Aseară, Klaus tocmai a făcut primul pas spre următorul mandat. Iertate fie-i concediile!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Bebe

  15 februarie 2017 0:21

  Degeaba are muschi daca nu are creier.

  raspunde comentariului
 • ardvocatul boborului

  08 februarie 2017 16:19

  Au inceput sa apara gindacii de bucatarie si pe aici, cred ca s-au marit primele postac la psd

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 17:16

  httpswww.youtube.comwatch?v=sDZB-PmDupE

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 17:12

  httpswww.youtube.comwatch?v=9wUZgVHyAqI

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  06 februarie 2017 17:08

  httpswww.youtube.comwatch?v=17KX44nk8ak

  raspunde comentariului
 • Cris

  05 februarie 2017 6:22

  ...Februarie 5, 2017!

  raspunde comentariului
 • Tenuță dela Cetatea Tighina

  03 februarie 2017 0:06

  Feb.2017 Un mesaj de la Chișinău pt. cealaltă capitală a ordonanțelor ne-legiuite de pe Apa Dâmboviței----------------------Să ai viața tu cinstităȘi va fi ea mult tihnită.Nu fura, nu amăgi-Cel de Sus nu te-a 'ndrăgi !România e o boală,Vor mai multe ei în oalăVezi ce face Iliescu-Dragnea, altul Nebunescu.Hoțomanii în palateȘi cu funcții doar furateSă-i zătrești, Mărite Doamne-Și trăsnește-i doar cu "boambe" !

  raspunde comentariului
 • Lupsa

  01 februarie 2017 11:20

  Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte cunostinte minime de utilizare a calculatorului word, pdf, email, internet, seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatiionlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • Lupsa

  01 februarie 2017 11:19

  Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte cunostinte minime de utilizare a calculatorului word, pdf, email, internet, seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatiionlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  01 februarie 2017 7:43

  baga pe youtube Meritocratia..................................... singura televiziune romaneasca restul massmediei sant agenti CIA si Mosad sant antiromanesti si ii apara pe unguri sa ocupe romania

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  01 februarie 2017 7:37

  httpswww.youtube.comwatch?v=LnWiq5FQJhA

  raspunde comentariului
 • mara

  31 ianuarie 2017 20:25

  eu ma cac in comentarii, nu citesc ca am diaree.astept ca ciubotica cucului sa infloreasca, la badea Ion la poarta.

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  31 ianuarie 2017 6:57

  As vrea sa vad cum sumele respective, investitiile, obtinujterealizate fraudulos, sunt recuperate imediat si sunt constituite venituripatrimoniu la bugetul local sau de stat, dupa cum au fost impuse de acest hot. As vrea sa vad si sume recuperate reprezentand daune la buget, precum si penalizari, ori amenzi. Pentru cetateanul de rand, pentru orice "neglijenta" fara intentie, se dau amenzi de catre ANAF instantaneu 5000 lei ca nu s-a depus la timp o declaratie, chiar daca plata a fost realizata, 5000 lei pentru ca, nu stiu cum, comunicarile transmise prin posta, niciodata nu sunt conforme, 5oo lei pentru ca...... si tot asa. iAR PT PORCUL PEDOFIL TRAFICANT DE COPII SI ORGANE DROGURI jOHANNIS NAZISTULLL PT MEDITATI DIN 1990 PANA AZI DE A CUMPAERAT 6 CASE DECI AVERE DE 3 MILIOANE DE EURO UNDE TB SA PLATEASCA IMPOZIT 1,5 MILIOANE DE EURO, PLUS PENALITATI ACTUALIZARI SI AMENTA EGALA CU PREJUDICIU DECI 9 MILIOANE DE EURO A FACUT PREJUDICIUL STATULUI ROMAN PRIN NEACHITAREA IMPOZITULUI PE PROFIT, MEDITATI FICTIVE INREALIATE EREAU POSTURI VANDUTE LA SCOLI SI LICEEE DE DIRECTORI AJUNTI PROFESORI ANGAJATI APOI LA PRIMARIE PLUS CONTRACTE PAGUBOASE PT SCOLI SI PRIMARIE SI BINENTELES TRAFICUL CU COPII ORGANE DROGURI, COPII II VINDEA LA SATANISTI AFARA SI LA RETELE DE PEDOFILIE SI LA BANCI DE ORGANE IN ALEA 6 CASE ACOLO II TRANSA IARNA CAND EREAU DRUMURILE BLOCAT, FARA II EXPEDIA DIRECT, DEAIA II SI SPUNE VAMPIRUL DIN CARPATI SE STIE CA FACEA BAIE IN SANGE DE VIRGINE SI VIRGINI SI LE BEA SANGELE SA AIBE TENUL FRUMOS. ACEST MONSTRU ZIS SI FRANCKENSCHTAN

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  31 ianuarie 2017 6:48

  Au furat nesimtitii aia din PDL in trei ani de guvernare basescu-boc cat altii in 25 de ani . Nimeni nu-i intreaba la cine au cotizat .

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  31 ianuarie 2017 6:47

  Cei 10 ani de regim golanesc portocaliu au fost raiul interlopilor si mafiotilor securisti agenti CIA SI MOSAD . Au ciordit la greu miliardele tarii pentru ca stiau ca sunt sub protectie foarte inalta . Este evident ca un procent substantial din ciordeala mergea mai sus , la protectori . Dar deneaul nu vrea sa stie . Fraierul asta a picat singur si deneaul n-a mai avut ce face .

  raspunde comentariului
 • UE va da MuieUE=MUIE

  29 ianuarie 2017 4:41

  Groful Iohanis si Iobagi romaniMutenia Pamntului de dragul lui MRU, Klaus Iohannis l-a giugiulit din greu pe Gabriel OpreaMihai Răzvan Ungureanu, eful SIE, i-a dat luni, demisia din funcie.Asta s-a întîmplat luni pe la prînz.Imediat, pe site-uri, pe Facebook, în studiourile televiziunilor de tiri, ba chiar i prin baruri de zi, vecine cu barurile de noapte, au încolit i înflorit supoziiile.Care de care mai dihai, mai de speriat, mai de spart rantingurile i tirajele.MRU a demisionat pentru a putea fi desemnat premier după alegerileMRU a fost obligat să demisioneze, deoarece a fost prins de cine altcineva decît de SRI? lucrînd pentru o putere străină.Un fel de Kim Philby de pe Malurile Dîmboviei, nu ale Tamisei.MRU s-a certat cu Klaus Iohannis, care i-a cerut demisia de mai mult timp.Luni, pe la prînz, MRU, după ce-a refuzat luni întregi să demisioneze, a trimis demisia.Prin e-mail? Prin Pota Secretă?Puine demisii din ultima vreme au atins nivelul de mister al celei iscălite luni de MRU.În campania electorală i după, Klaus Iohannis ne-a bătut la cap cu Sloganul Un alt fel de politică.Sloganul a fost preluat de Dacian Ciolo, acest Nicolae Văcăroiu al regimului Klaus Iohannis.Tinerii frumoi, dar mai puin liberi l-au folosit ori de cîte ori au coborît în stradă ca să îndeplinească ordinul pe Unitate i, cu acest prilej, să-i plimbe i cîinele.Un altfel de politică în România postdecembristă înseamnă printre altele un lucru simpluCurmarea secretomaniei de tip comunist prin transformarea transparenei în regulă de existenă a oricărei instituii.Desigur, Preedinia, Guvernul, cimpoaiele propagandistice ale Puterii se dau în vînt pentru a dovedi că în România e, în fine, transparenă.Aiurea!Transparenă autentică înseamnă explicarea publică a tuturor deciziilor i nu numai a celor care convin Puterii să fie desecretizate.Unul dintre efectele nefaste ale lipsei de transparenă trebuie căutat în adîncimea convingerii că un moment nu e produsul confruntării între instituiile democratice, ci al confruntării între Instituiile de foră.Pe acest fundal se ivesc i înfloresc, mai rău ca în comunism, supoziiile cele mai dihai.Ele, supoziiile, înfloresc i pentru că demisia lui MRU e un eec al lui Klaus Iohannis, un eec uria.Să recapitulăm împrejurările în care a ajuns MRU ef al SIE.Desemnarea lui MRU de către Klaus Iohannis în ziua de 24 iunie 2015 a stîrnit o furtună de proporii în România.PSD îl acceptase pe Eduard Hellvig la efia SRI convins că la SIE va fi numit un om sprijinit de PSD.Era asta i-n logica preediniei anterioare, a lui Traian Băsescu.Prin numirea lui MRU Klaus Iohannis sfidează pur i simplu PSD.Poate că un alt om ar fi fost cît de cît înghiit de PSD.MRU era pentru PSD Omul Negru, Dumanul de moarte.Nici opinia publică nu se simte altfel decît sfidată.MRU era la ora desemnării consilier al lui Klaus Iohannis.După Eduard Hellvig, cît de cît acceptat de opinia publică, preedintele vîră pe gît românilor un om de-al său, într-un gest care voia să zicăEi i ce? Mă doare în cot de părerea voastră!La edina de vot din 1 iulie 2015, PSD a părăsit sala.PSD boicotase i edina Comisiei SIE.Există toate ansele ca MRU să cadă la vot din lipsă de cvorum.Partidul care a asigurat cvorumul a fost UNPR-ul lui Gabriel Oprea.Despre acest moment, scriam miercuri, 1 iulie 2015, pe cristoiublog.ro Pupila lui Klaus Iohannis, zisă Alina Gorghiu, a sărit într-un picior, ca nepoica de bucurie, bîiguie ea, că s-a format o nouă majoritate pentru o Moiune de cenzură care s-o parauteze pe ea din Dealul Cotrocenilor în Valea din Piaa Victoriei. Jubilaiai Pupilei s-a întemeiat pe intrarea în sală, mai ceva ca Napeleon în Moscova incendiată, a lui Gabriel Oprea în fruntea otilor UNPR-iste.Groful MRU al II-lea înscăunat la SIE, lovitura lui Klaus Iohannis pentru Ponta i cheia Generalului Miza acestor alegeri a devenit însă testul de rezistenă al guvernării Ponta. Asaltată de PNL în diverse formule parlamentare euate, ua de la Palatul Victoria a rămas închisă pînă acum, iar cheia de la lacăt s-a dovedit a fi la un singur om politicpartid politic Gabriel OpreaUNPR. Un partid care, înfiinat în 2010 a devenit astăzi mai important decît UDMR, clasicul partid-balama din orice guvernare a ultimilor 20 de ani. Cei 57 de parlamentari ai UNPR 54 prezeni, extrem de disciplinai, au asigurat cvorumul edinei de plen i au votat pentru algerea lui MRU. Un soi de gardă pretoriană care a acionat în interesul imediat al lui Klaus Iohannis. Aa cum a făcut-o în repetate rînduri pentru Victor Ponta, în actuala guvernare. Numai că de fapt, s-a dovedit slăbiciunea aa-zisei noi majorităi parlamentare. Mesajul a fost clar fără Gabriel OpreaUNPR nu se poate lua nici o măsură majoră! Nu se poate da jos guvernul Ponta, nu se poate pune guvernul Predoiu, iar umilina în cazul lui MRU era maximă dacă nu exista această colaborare. În cazul PNL nici nu mai are rost să detaliem pentru că e mai mult decît evident Iohannis nu a consultat PNL atunci cînd l-a nominalizat pe MRU aa ne-a spus co-preedintele Alina Gorghiu însă cu Gabriel Oprea a vorbit.Dan Andronic era i este un ziarist bine informat. L-am citat, pentru că el ne dezvăluie dedesubturile votului din Parlament.Prin votul dat lui MRU, UNPR deschidea o breă uriaă în Coaliia de guvernămînt.Trădarea PSD a fost făcută de General în urma unor întîlniri secrete la Cotroceni.După un an i ceva de la acest moment în care Klaus Iohannis s-a dat peste cap să-l impună pe MRU l-a giugiulit, din greu chiar, pe Gabriel Oprea, MRU demisionează.i-n locul unei explicaii convingătoare cerute de evenimentul de excepie, se mulumete să ne informeze căAm primit azi în jurul prînzului demisia de la MRU. Domnia sa a menionat motive personale i nu am informaii suplimentare.Am mai auzit că Klaus Iohannis are o părere proastă despre noi, românii, care l-am ales.Explicaia dată demisiei lui MRU ne dezvăluie că Klaus Iohannis ne crede idioi.eful SIE, cel impus de Klaus Iohannis prin sfidarea PSD, prin contrazicerea opiniei publice i mai ales prin giugiulirea Generalului Gabriel Oprea, a demisionat.i ditamai eful Statului, presupus a fi în relaii normale, dacă nu amicale cu MRU, explică poporului român că nici el nu tie mai multe decît cele scrise în demisie.Care demisie se reduce la motivarea strict formalăDin motive personale.Pentru a ne dovedi i mai mult că Klaus Iohannis ne crede proti, mai proti decît erau văzui iobagii români de pe moiile grofilor, el dă public următoarea explicaie unui alt fapt bizarDemisia n-a fost depusă personal de MRUAm lucrat foarte bine cu domnul Ungureanu, eu l-am propus la conducerea SIE. Probabil că voi afla motivele cînd vom discuta în linite Doar am primit demisia la prînz, îneleg că are o situaie medicală care nu i-a permis să vină personal la Cotroceni, dar vom lămuri urgent imediat ce se va face bine.Citii i recitii acest text i spunei-mi dacă eu mă înșel susținînd că Klaus Iohannis își bate joc de noi.MRU n-a venit personal să-i depună demisia.E vorba de eful SIE, de fostul consilier, de cel cu care Klaus Iohannis a lucrat foarte bine, de cel pentru care Klaus Iohannis l-a mîngîiat pe cretet pe Generalul Gabriel Oprea.Cu toate acestea, MRU face gestul sfidător de a nu veni el personal să-i depună demisia.De ce?Atenie!Klaus Iohannis nu spune că e bolnav, c-a stat de vorbă cu el înainte de a primi demisia.Spune că a îneles că are o situaie medicală.Adică luni, pe la prînz, Klaus Iohannis s-a pomenit cu demisia efului SIE, a amicului MRU.După ce-a citit-o, n-a pus mîna pe telefon să-l întrebe pe MRU ce l-a apucat, cum am face noi, ătia, de l-am ales pe Klaus Iohannis cînd ne pomenim cu o scrisoare de la femeia iubită, care ne anunță pe neateptate că divorează.Klaus Iohannis a început să se intereseze pe acolo, prin Cotroceni, de ce n-a venit MRU s-o depună.i i s-a spus că MRU are o situaie medicală grea, de aia i-a dat demisia i de aia n-a venit.Nu-i nimic, a zis Klaus Iohannis, ca i cum i s-ar fi spus că ofierul SPP din dispozitiv nu mai vine azi, cînd s-o face bine vom afla.Nu-i aa că-i delicios Klaus Iohannis?Dacă n-ar fi preedintele Româneiei, cuconițele ar simți nevoia nevoia să-i dea un pupic.Din nefericire pentru noi, Klaus Iohannis e preedintele României.

  raspunde comentariului
 • KGBistii votati Johanis Ciolos UE

  28 ianuarie 2017 5:00

  httpswww.youtube.comwatch?v=_IL5SgQGFRI

  raspunde comentariului
 • KGBistii votati Johanis Ciolos UE

  27 ianuarie 2017 6:50

  httpswww.youtube.comwatch?v=R4Qeg-axwTk

  raspunde comentariului
 • KGBistii

  27 ianuarie 2017 6:48

  UE va da MuieUE=MUIE

  raspunde comentariului
 • KGBistii

  27 ianuarie 2017 6:47

  httpswww.youtube.comwatch?v=R4Qeg-axwTk

  raspunde comentariului
 • KGBistii

  27 ianuarie 2017 6:31

  httpswww.youtube.comwatch?v=hzWuTJSvLDo

  raspunde comentariului
 • grisa

  25 ianuarie 2017 17:51

  DRacnea si sleahta lui de semianalfabeti vezi grideanu, liviu pop ce n-a fost in stare, ca priofesor de matematica , sa rezove o problema la nivel de clasa a -VI-a le e frica ca mai mult de jumatate din "Preacinstitii PSD-ului, vor trebui sa ia drumul DNA-ului. Au marit bugetul TVR pentru a li se canta in struna stiut fiind ca este postul cu cea mai mare intindere, pacalindu-i astefel pe sarmanii ce de abia stiu sa-si scrie numele.. ESte stiut ca la tara sunt cei mai multi batrani semianalfabeti ce se bucura de firimiturile cazute de la masa hotilor natiei.

  raspunde comentariului
 • stroe vasilica

  25 ianuarie 2017 12:18

  DIN NEFERICIRE,DIN URIASA SI DE PLANS IN HOHOTE,CU VORBE-BOIT SE CHEAMA...CA LA MORT,CACI SANSA SI SPERANTA NOASTRA CA NI SE IMBUNATATESTE VIATA DIN 1989 INCOACE,DE MACAR 27 DE ANI,sperantele sunt CA O ILUZIE OPTICA,O FATA_MORGANA,O HIMERA......asteptam sa ni se stinga neamul...nu va dura prea mult......

  raspunde comentariului
 • ionescu

  25 ianuarie 2017 8:51

  Prostanacii astia cu creier de interlopi cred ca daca nu latri intr-una ca un caine din acela care latra la luna,esti prost ,sau daca nu furi tot prost esti ,mentalitatea por primitiva se rezuma in a striga hotii in timp ce fura.Ei se rezuma in a califica omul dupa aspect,daca are mustata ,daca ranjeste la gagii,daca stie sa fure si sa minta .Iata ca gresesc in prostia lor pentruca Johannis le-a dovedit ca sunt incredibil de prosti psd-istii ,dupa cum spunea si Basescu ,si raman blocati la mutarile tot mai inteligente ale lui Johannis.

  raspunde comentariului
 • Ete fleosc,o sa va spun voua cum ma cheama pe mine

  25 ianuarie 2017 5:47

  Degeaba dati cu parul doar in citiva puliticieni,TOTI SINT LA FEL de PENIBILI,MEDIOCRI e putin zis,INFATUATI IN PROPRIUL EGO si TOTI se lupta pt scaunul comod pe care-l ocupa DEGEABA.Ciolhanis nu mai pupa mandat nici daca sta capra.Circul pe care-l face si asta e ca la caminul cultural unde se imbata cite-un prost si vine altul,la fel de prost,sa-l scoata din bucluc.TOTI se fac vinovati de situatia prezenta,nu exista exceptii.Ciolhanis se plimba,sfideaza,e arogant si prost Doamne da' ce prostalau e si asta.Un smecher ordinar ca Dragnea va profita oricind de un asemenea prost.Deci contrele care si le dau astia acum,nu reprezinta altceva decit copilarii ale unor retardati care au nevoie de supraveghere competenta si de specialitate.Amindoi sint catastrofe pe fata Romaniei,cine nu vede si nu intelege asta,nici nu ar trebui sa i se permita sa scrie articole pt publicul larg.Astfel de formatori de opinie ar trebui investigati si schimbati din functie.Orice roman vrea sa fie bine in tara lui,orice om normal vrea minimul necesar sa traiasca fara frica zilei de miine,vrea sa-si vada copiii si familia in siguranta.Avem aceste "privilegii",desi sint doar drepturi fundamentale?NU! De ce oare?Din cauza faptului ca in ultimii 27 de ani sintem condusi de cretini,de indivizi bolnavi mintal.bolnavi dupa putere si curvasaraie,nu au competentele necesare sa ocupe posturile acelea pompoase.Nu inteleg cind ciolhanis si matracuca de consoarta isi afiseaza fitele cu orice ocazie au.Nu inteleg cum unii puliticieni isi lasa nevestele care le-au facut si crescut copiii,i-au sters la cur si au avut grija de ai,iar acum domnii puliticieni se incurca cu prospaturi mai tinere decit propriile fiice.Nu inteleg cum astfel de oameni care dau dovada de imaturitate totala,au pretentia si tupeul ca pot conduce o tara.Romania e ceva mai complicat decit caruta pe care o trag boii in dealul viei.Pina nu se desfiinteaza toate partidele astea de curve di derbedei NIMIC nu se va schimba in tara asta.O sa auzim acelasi schelalait penibil pe care-l auzim de 27 de ani cind de la un smecheras,cind de la altul care se crede mai "shmen".Curve si derbedei,asta avem in Guvern,Parlament,Senat,Presedentie,de la ei porneste totul,pestele de la cap se impute.Problema e ca acesti imbecili fara scapare,ne ingroapa pe noi cu zile.Am vazut copii necajiti,familii care deabea traiesc de la o zi la alta,batrinei care cersesc de-ti rupe sufletul,oameni bolnavi care nu au nici un sprijin de la statul asta de timpiti.Cu ei ce faceti inestimati puliticieni?Cui ii lasati?Era bine inainte de '89,strainii copiaza acum,dupa ce au inteles anumite aspecte ce tineau de organizare,copiaza din ce a fost la noi inainte de '89,iar voi distrugeti si copiati ceea ce nu functioneaza in strainatate.Sinteti JALNICI,JALNICI TOTI.Ati merita concediati in suturi si ar trebui sa vi se interzica pe viata sa mai ocupati vreun post de conducere indiferent de domeniu de activitate.Legile strimbe,idiotii care le aplica,HR-iste fara creier care-si dau cu parerea in lucruri pe care ele ,tutele,nu le inteleg,manipularea de la TV,ziare,radio,ministrii si ministrutze de la coada vacii,directorasi si inspectorasi fuduli cu titlul lor si tufe la orice meserie...Dumnezeule mare,daca insir aici toate functiile care-s ocupate de idioti,poate o sa va dati seama de cit rau faceti acestei tari.Vai de curu' vostru de prostalai fara scapare.

  raspunde comentariului
 • lulu

  24 ianuarie 2017 21:37

  mIHAI,mIRCEA,mIHAI 2,vIO...aLINIE-REA! Inainte mars ! ORDIN DE LA SEFU! SCRIETI,BAIETI ,SCRIETI !

  raspunde comentariului
 • MIHAI 2

  24 ianuarie 2017 15:52

  PRUNE - N GURA este nick name ul lui PREDOIU. A nu se confunda. In schimb ai uitat celelalte doua nume de scena ale lui Johannis BUHAIUL si mai ales CARMEN, IAR M-AM B A S I T.

  raspunde comentariului
 • vio

  24 ianuarie 2017 10:53

  Ce este trist , ca televiziunile obediente si aproape toata presa noastra folosesc cuvinte injurioase care intr-o presa libera si democratica nu-si au locul ! Explicati fratilor dar nu cu mascari ! ce educatie da presa noastra tinerilor ,copiilor nostri ! ca se poate si asa , nu ?presa are un rol decisiv in societate ! Ma intreb ce-i invata pe jurnalisti la scoala , facultate in cazul in care urmeaza aceste scoli ?Este totusi inacceptabil ca tv-ziunile , am observat ca si TV 1 emisiunea lui I. Cristache , elevul fost al lui Gadea de ex. cuvintele urate sunt la mare cinste. Nicaieri in lume televiziunea publica nu-si bate joc de cetateni , caci folosind injuraturile , asta face de fapt. Analistilor , aveti instrumente sa transmiteti mesaje ! desi este cam greu pt. voi si atunci hai cu mitocaniile !Ma intreb de deontalogie , si de o lege a presei care sa cuprinda si aceste lucruri. unul este pamfletul si alta este o emisiune unde se dau cer si dau explicatii de interes civic.Fara cuvinte ! mai vedeti si voi cum este pe-afara cu presa !!!!!

  raspunde comentariului
 • Mircea

  24 ianuarie 2017 10:25

  Dacă Mediocrul avea sânge în el, organiza referendum pe alta tema, cu alta intrebare "Întrucât actuala" majoritate' parlamentara este aleasa cu voturile a doar 17 din numărul romanilor cu drept de vot căci atâta reprezinta 45 din 35 din 18 milioane... obținute și alea prin minciuna și înșelăciune n-au pomenit nimic în campanis de Amni și Grati, SUNTEȚI DE ACORD CU DIZOLVAREA PARLAMENTULUI ȘI ORGANIZAREA UNOR ALEGERI ANTICIPATE ÎN TERMEN DE TREI LUNI?Asta da, era o tema națională, dacă reprezinti 17 din alegători, te poți erija în reprezentantii poporului?...

  raspunde comentariului
  • MIHAI 2

   24 ianuarie 2017 15:59

   Vrjaeala asta cu PROCENTE DIN PROCENTE e FAINA. Pe baza ei PNL a fost votat doar de 5 la suta , iar USR nici nu mai intra in Parlament. Daca mai calculam si la Prezidentiale - e naspa de tot ca Johannis are doar vreo 32, sau mai clar 68 LA SUTA DINTRE ROMANI NU AU VRUT SA VOTEZE CU IOHANNIS . Asta in 2015, ca acum nu mai vrea nici nevasta-sa.

   raspunde comentariului
  • Mircea Celbatrin

   24 ianuarie 2017 15:28

   Mircea- alegeri anticipate la care sa participe tot 45 din 35....Si daca Johannis mai vrea un mandat , garantez ca in Germania are mai multe sanse ca in RO

   raspunde comentariului
+