HomeCulturăDicţionar daco - român (pagina 5)

Dicţionar daco – român (pagina 5)

Ne-a fost extrem de greu să-l contactăm din nou pe colaboratorul nostru, dl dr. Cotizo Popescu. Deoarece, așa cum era de așteptat, este vânat de oculta internațională iritată de insistența sa în dezvăluirea primordialității noastre ca daci adevărați și nu români botezați. Deși a dezactivat locația pe toate dispozitivele și a dezinstalat Facebookul și alte asemenea instrumente de spionaj masonic, dl doctor este victima doctorilor – această coloană a cincea din Dacia supusă tendințelor neo-colonizatoare. Prin mijloace specifice, am reușit totuși să intrăm în legătură suficient timp cât să obținem încă o pilulă din opera sa de căpătâi, dicționarul daco-român. Autorul a dedicat noua pagină unei personalități dace pe nedrept dată uitării, ca urmare a strădaniei neobosite prin care inamicii noștri vor să ne anihileze trecutul eroic: Marele Preot Dac Arzenius.

Toată lumea știe, Deceneus era meserie. Se uită (sau se vrea asta) că Maestrul Deceneus nu s-a născut nici el învățat pe lume, deoarece în acele vremuri nu exista nicio Antenă, darămite trei ca astăzi și care să-i învețe pe români că sunt atotștiutori dacă aparțin bisericii (iglesias) "Jos Băsescu!" Deceneus a fost, la tinerețe, elevul Marelui Preot Arzenius, pe vremea uriașului Rege (12 metri înălțime, dupã scheletul dezgropat la Orăștie) Gogeamitus. De mic (nu Gogeamitus, născut mare – 3 metri), Arzenius și-a descoperit vocația sacerdotală, obișnuind să sacrifice găini procurate din curțile vecinilor dacogeți.

Chiar dacă folosea respectivele jertfe pentru a îmbuna dispoziția lui Zamolxes (predispus la inundații catastrofale, când era supărat pe consumul prea ridicat de vin al credincioșilor), Arzenius a fost acuzat de găinărie și condamnat cu executare, prin zvârlirea în sulițe. În momentul când a fost aruncat, cu răvaș pentru încetarea ploilor către Zamolxes, Arzenius a levitat pe deasupra sulițelor stârnind uluirea tuturor celor prezenți și care l-au declarat imediat sol pe invers. Adică trimis de Zamolxes pe pământ, cu răvașe sfinte pentru supușii săi daci. Aceștia i-au înfipt în sulițe pe toți membrii completului de judecată, în frunte cu Marele Preot, funcția celui din urmă fiindu-i atribuită lui Arzenius prin vot unanim și popular.

Odată numit pe post, Arzenius n-a uitat de unde-a plecat, cum fac alți Preafericiți de azi, continuând să dăruiască zilnic minuni poporului său: vindecări miraculoase, adaosuri consistente în sporul casei, fericire și noroc la kosoni, plus categoria I pentru cei Aleși la extragerea săptămânală cu zarul dacic. O dată la zece zile, Arzenius le oferea credincioșilor spectacole de levitație și trecere prin zidurile davei, procedee însușite mai târziu fraudulos de către evreul Kotkin care-și spune, mincinos, David Copperfield (nume furat de la Dickens). Dl Cotizo a descoperit în Bucegi tuneluri înțesate cu reprezentări murale ale lui Arzenius executând loopinguri de mare precizie pe deasupra capetelor mulțimii. De aici a plecat și legenda subtilizată de greci a lui Icarus, zborul fără mijloace fizice de propulsie fiind astfel o întâietate dacică incontestabilă. 

Marele Preot Arzenius a plecat la Zamolxes în al douăzecelea zecar al vieții terestre, mulțumit de realizările sale, nu înainte de a face și câteva preziceri adeverite în timp: Apocalipsa Daciei cucerite de romani datorită beției incurabile a dacogeților, înlocuirea virtuoșilor preoți trăind în picioarele goale cu fețe bisericești aurite și zburând în faetoane, blestemul istoric al ocupării funcțiilor înalte din Stat de către urmașii hoților colonizați în Dacia, mutarea vitejiei în bătălie a vechilor daci pe câmpul de luptă al Facebookului. 

Conform cercetărilor dlui Cotizo Popescu, Arzenius este îngropat într-o locație secretă din Munții Orăștiei (Prizlopeus) și pe care numai dl Popescu o știe. Domnia sa a promis că va lua taina în mormânt, nedorind ca acest loc sacru să fie pângărit precum piramidele faraonilor ridicate tot de daci. În finalul întâlnirii cu eminentul dacolog, interlocutorul nostru a insistat să ne demonstreze și tehnica levitației arzeniene, lansându-se de la etajul doi al clădirii cu cruce roșie, masonică. Drept urmare, episodul următor al demersului nostru va fi și mai greu de obținut, după perioada de recuperare. Zbor liniștit și aterizare plăcută vă urăm, dacilor mândri și adevărați!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare