7 glume filipineze despre Adda, vedeta Asia Express pe care nu mulți români o cunosc dar toți asiaticii știu că este ”big star in Romania”!

de Eugen Cismasu , 20 martie 2020

O știți pe Adda, fata aia care umple ecranul la Antene în fiecare seară de difuzare a emisiunii Asia Express, urlând din toți rărunchii, pe stradă, ”i am a big star in Romania!” ori ”please, help me, I'm a celebrity în my country”? Nu? Eram siguri. Dar nici nu mai contează. În Filipine, fata e ultra celebră, dar asta nu din pricina mega hiturilor pe care localnicii nu se înghesuie să i le caute pe Youtube, ci din cauza istericalelor continue cu care a rupt timpanele asistenței la momentul filmărilor.

O altă cauză pentru care Adda s-a făcut remarcată în Filipine, altfel țară cu o populație de piticanii trei la metru, este lipsa de inhibiții cu care și-a expus publicului volumul generos, fapt ce a transformat-o, alături de botoxatele Carmen și Alina, în subiect de fantezii pentru localnici, cu specificația că, spre deosebire de ardelence, auto intitulata celebritate mioritică le-apare asiaticilor, în visele lor erotice, cu o bandă de scotch pe gură.

Grație prezenței ei pitorești, Adda a rămas în memoria filipinezilor și prin intermediul unei serii de glume savuroase, o parte dintre ele, mai light, mai veinovată, detaliind-o în cele ce urmează. Astfel…

Adda este atât de bine făcută încât niciun filipiniez care a vrut selfie cu ea nu a reușit să-l obțină decât trecând telefonul mobil pe modul panoramic.

Adda este atât de bine făcută încât în fiecare seară de filmări la Asia Express a mers la culcare urcându-se pe ambele laturi ale patului.

Adda este atât de bine făcută încât, atunci când a călcat din greșeală pe o bancnotă de 100 de pesos, a strivit cursul de referință al Băncii Naționale filipineze.

Adda este atât de bine făcută încât, organizatorii, când au urcat-o pe cântar, la controlul medical periodic au exclamat: ”Fată, avem nevoie de greutatea ta, nu de numărul tău de telefon!”

Adda este atât de bine făcută încât, pe toată durata filmărilor din Filipine, și-a făcut duş numai la splătoriile auto.

Adda este atât de bine făcută încât oficialii de la ”Asia Express” au folosit Google Earth pentru a-i face poza oficială.

Adda este atât de bine făcută încât colegii de emisiune au poreclit ”Ecuatorul” centura elstică cu care se încinge înainte de fiecare probă.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Christina Schulz

  23 februarie 2022 21:10

  Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
 • rush

  16 august 2021 21:43

  Ca unul care cunoaste Filipinele, nu sunt de acord ca pinoii asta este un fel de romanasii nu sunt trei 3 la metru ci numai doi 2. Dar am o intrebare ce a cautat dulapa asta de Adda in Filipine ?

  raspunde comentariului
 • octavian

  15 aprilie 2021 19:32

  Faceti misto de aspectul fizic al cuiva? Jenant!

  raspunde comentariului
+