Banalul publicitar: De la ce vârstă devin bărbații indispensabili, Vin Alegerile și cel mai căutat muștar

de Academia Caţavencu , 11 mai 2016
Banalul publicitar: De la ce vârstă devin bărbații indispensabili, Vin Alegerile și cel mai căutat muștar

De la ce vârstă devin bărbații indispensabili?

Judecând după afișul de alături, bărbații sunt o specie de păsăret foarte vocală mai ales când se află vreo găinușă prin preajmă, caz în care devin fazani, pelicani sau, după caz, papagali, funcție de câți bani de pe cont le ciugulește femela respectivă. Ei au multe defecte – adică fumează, beau, se duc la bere cu băieții în loc să fie casnici și să spele vasele când se uită nevasta la ”Soliman” – dar, la o adică, sunt indispensabili pentru propășirea omenirii. Unele femei știu însă un adevăr pe care nu-l spun nimănui, dar pe care vi-l spunem noi, că nu suntem femei: că bărbatul cum ți-l crești, așa îl ai. Așa că, fetelor, dacă vreți un bărbat docil, cuminte și devreme acasă, luați-l de mic, când are încă puf pe el, la doar 14 lei bucata, că, dacă-l luați pe urmă, face ciocul mare și nu vă mai înțelegeți cu el!

Nu muriți în afara orelor de program!

Or fi popii cum or fi, dar ce-mi place la ei e disciplina și ordinea. Au ăștia un program de poți să-ți potrivești ceasul după ei. Adică știu când se duc la un parastas, când se servește ciorba de perișoare, când intră sarmalele, pe urmă când să se ridice de la masă ca să mai bage o porție de sarmale la un alt parastas și așa mai departe. Și, pentru că sunt atât de ordonați, e firesc să vrea ca și enoriașii să fie la fel. Prin urmare, dacă există programări pentru nunți și botezuri, de ce n-ar exista și pentru decese? Așa că, dacă nu vreți să rămâneți neîngropat creștinește, căutați să vă abțineți să dați colțul de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică, dacă vă vine să crăpați pe la ora 14:00, rugați pe cineva să vă facă respirație bușon la bușon măcar juma de oră, ca să intrați și dumneavoastră în rândul lumii. De Apoi.

Dați una la fiecare, să ajungă la toți soții!

În România babetele nu mai au timp să facă colive, fiindcă se uită la Măruță și Capatos, dar noroc cu capitalismul de cumetrie, că a inventat coliva industrială. La nici 18 lei kilogramul poți avea parte de o porție de veșnicie pe cinste. Modelul alăturat este, se pare, minimalist – sau, cine știe, nu le-a mai ajuns bombonicile să facă și cruci pe colivă, așa că au scris cu zahăr ars pe fondul de ciocolată. Oricum, dacă vă prezentați acasă cu un asemenea tort, nu-i spuneți consoartei că l-ați luat de la raionul ”Colive”, fiindcă s-ar putea să se lase cu torturi…

Vin Alegerile. De regiune superior

Anul trecut nu a fost unul excepțional din punct de vedere al vinurilor, ne spun oeneologii, dar anul ăsta lucrurile vor arăta cu totul altfel. Românașii nu vor mai fi obligați nici măcar să dea 3 lei pe litrul de marmeladă cu E-uri și apă, vândută pe post de ”vin de masă”, pentru că vor bea gratis o nouă marcă de vin. Se numește ”Vin Alegerile”, este rose, de la trandafiri, dulce, de la zahărul din oferta electorală, dar și licoros, de la uleiul din aceeași ofertă. Și costă fix 0 lei cu tot cu sticlă. Aparent, prețul e suportat de partidele care sponsorizează paranghelia, deși veți vedea la anul, după alegeri, cine plătește de fapt. Oricum, vestea bună e că beți vinul, dar păstrați sticla și cine o să aibă la anul, când o să dea jos noul guvern, cocktail Molotov?

Cel mai căutat muștar

Suntem foarte bucuroși să vedem că, și după scandalul Brădet, produsele românești continuă să se bucure de apreciere pe piețele externe. De pildă, muștarul Olympia din Tecuci are mare căutare în străinătate, după cum dovedește și eticheta alăturată, cu un preț atât de sugestiv – deși nu știm în ce monedă e exprimată. Dacă e să ne luăm după etichetă, muștarul ar trebui consumat numai de bărbații cu probleme, mai ales că sigur costă mai puțin decât Viagra. Un singur lucru nu se specifică: e suficient să mănânci muștarul cu mici ca să ai parte de ce scrie acolo, sau trebuie să te și ungi cu el pe ici pe colo și anume prin părțile esențiale?

Reduceri ca-n România

Dacă aveați nevoie de ”Pastă D rep&prot” (cu ce s-o mânca asta, nu ne întrebați) și nu v-ați cumpărat până acum, pentru că vi s-a părut scumpă, aveți, în sfârșit, ocazia să o faceți. De la imensa sumă de 20,63 lei, pasta și-a redus prețul cu nu mai puțin de 6%, costând acum doar 28,25 lei. Vi se pare că e o greșeală? Sigur că e! Dar de 26 de ani, toate partidele v-au făcut același tip de reduceri și nu v-am auzit că nu le-ați mai vota!

Cu priză, fără priză, toate-s la fel!

Nu știu voi ce părere aveți, dar eu n-am mai văzut o masă ca lumea de pe timpul lui Ceaușescu. O masă din lemn adevărat, zdravăn, nu din tot felul de prefabricate care se umflă mai ceva ca pipota naționaliștilor când bate Halep, chiar și dacă verși pe ele doar o lingură de ciorbă. Și ceea ce mă enervează e că, deși ne bagă pe gât tot felul de șubrezenii din astea din rumeguș, producătorii de mobilă nu știu cum să facă să-și laude marfa mai bine, de parcă ar fi cine știe ce minunăție. Dar uite că, precum dovedește poza de alături, mai există și oameni cinstiți în România, care recunosc că mesele lor sunt și anume de rahat și n-au nici prize. Aveți idee la ce magazin se distribuie masa asta, că vreau s-o cumpăr. Nu de alta, dar decât să dau pe o altă masă de rahat mia de lei, mai bine dacă pe asta doar 54,99!

Două mașini într-una singură!

Că românul s-a născut poet știm cu toții și, dacă ne uităm la Coandă, Capră sau Tony Poptămaș, ne dăm seama că s-a născut și inventator. Dar pun pariu că nu știați că unii români nu s-au mulțumit să fie poeți și inventatori, așa că s-au făcut și șoferi de TIR. Astfel, conducătorul atelajului din imagine a găsit o soluție foarte convenabilă pentru a fi și cu hainele spălate, și cu banii în buzunar: vehiculul care este și mașină der mers pe drum, și mașină de spălat. El și-a montat în roată un bidon în care tot ce are de făcut este să bage rufe murdare, haine și detergent și la suta de kilometri are un bax întreg de haine curate și proaspete, spălate cu câte rotații pe minut vrea mușchiul lui, când apasă pe accelerație. Ca tacâmul să fie complet, ar fi de dorit ca Dorel, șoferul-minune, să găsească o soluție casă le facă la fel de curate și de proaspete și pe tiriste…

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Becca Zola

  13 aprilie 2022 3:49

  Logodnicul meu s-a despărțit de mine săptămâna trecută și am fost atât de trist, nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am ajuns la spital din cauza tuturor. stresul și depresia. Într-o zi, în timp ce căutam online pentru a obține sfaturi despre dragoste, pentru că îl iubesc și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim din nou împreună ca un cuplu. Am găsit un bărbat puternic pe nume Ilekhojie care a rezolvat atât de multe probleme de relație... așa că l-am contactat și i-am explicat totul, apoi doctorul Ilekhojie mi-a spus că se va întoarce la mine în 48 de ore după ce mă va ajuta cu o vrajă de reconciliere. A funcționat perfect așa cum a promis și David s-a întors și a început să-mi ceară să-l accept înapoi. Sunt atât de fericit acum că Dr Ilekhojie a făcut ceea ce a promis. Contactați-l pe Dr. Ilekhohjie, deoarece este 100 garantat și eficient. Trimiteți-i un e-mail la gethelp05gmail.com WhatsApp 2348147400259

  raspunde comentariului
 • Janet Rogers

  07 aprilie 2022 17:51

  Acest mare om spiritual puternic mi-a redat tristețea la fericire. Soțul meu tocmai s-a trezit și a decis că căsătoria noastră s-a încheiat. De câteva luni, Roger și cu mine nu mergem bine pentru că avea o aventură cu asistentul său la serviciu. Mi-am iubit atât de mult soțul și am decis să rămân și să lucrez la căsnicia noastră. În scurt timp, Roger a încetat să mai vină acasă și prietenul lui apropiat mi-a spus că are un alt apartament în care locuiește cu ea. Am fost rănită și am continuat să caut ajutor pentru că Roger era diferit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 10 ani. Din fericire, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care mi-a promis că-mi va întoarce soțul înapoi. A făcut o vrajă de reconciliere care l-a întors pe Rogers înapoi și acum suntem amândoi din nou fericiți cu băieții noștri. Dacă aveți probleme ca ale mele, trimiteți un e-mail Dr. Ilekhojie gethelp05gmail.com sau contactați-l pe WhatsappViber 2348147400259

  raspunde comentariului
 • mariana diego

  11 martie 2019 8:40

  Numele meu este Mariana Diego. Aceasta este o zi foarte fericită a vieții mele datorită ajutorului pe care mi l-am oferit dr. Jungunu pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui de magie și dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căutam un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.Jungunu pe Internet, mi-a spus cum a ajutat atât de mulți oameni să se recupereze fostul lor ajutor Ajută la stabilirea relației și a face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre marea mea surpriză mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătorește pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe Internet deoarece dr. JUNGUNU este într-adevăr un adevărat vrăjitor. NEVOIE AJUTAȚI-L pe CONTACT DOCTOR JUNGUNU ACUM prin e-mail drjungunusolutionspellgmail.com sauWhatsApp 233570528416El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta. Și este, de asemenea, perfectă în1 vrăjitorie de dragoste2 Win Ex înapoi3 Frumoasă a uterului4 Vraja promovării5 Vraja de protecție6 vrăji de afaceri7 O vrajă bună de lucru8 Vraja casei de loterie și spell de curte.

  raspunde comentariului
 • lilian nikky

  20 septembrie 2017 17:26

  Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail drsagurusolutionsgmail.com sau whatsapp 2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.1 LOVE SPELL2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX3 FRUCTE DE FEMEI4 PROMOȚIE SPELL5 SPELL DE PROTECȚIE6 SPELL BUSINESS7 SPELL GOOD JOB8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

  raspunde comentariului
+