Cheloo, sătul de glume fumate

de Magda Mihăilă , 30 martie 2016
Cheloo, sătul de glume fumate

Cheloo de la Paraziții este audiat la DIICOT Prahova după ce, potrivit unor surse judiciare anchetatorii au găsit 500 de grame de cannabis la locuința sa din Breaza.

Deşi anumite voci au susţinut că versurile trupei conţin indicii clare ale afinităţii lor către consumul de droguri, Poliţia Română a considerat că versul “bagi haş nu vrei să te laşi” era de fapt o previziune a situaţiei actuale în care tinerii sunt dependenţi de Instagram şi nu mai pot scrie o frază #normală fără a #insera un hashtag #la fiecare trei #cuvinte.

Cheloo s-a dat însă de gol prin comportamentul său straniu din ultima vreme. Un indiciu pentru anchetatori a fost atitudinea sa de când e în juriul unei emisiuni în care românii se întrec în umor. Aceştia l-au vazut pe Cheloo râzând în hohote la un număr de travesti în care un bărbat gras cu barbă încerca să imite o piţipoancă care a ieşit la agăţat pe o terasa din Dorobanţi. Râsul nu s-a oprit nici atunci când un alt concurent a recitat timp de 15 minute glume din almanahul Urzica 1972. Membri ai publicului emisiunii susţin că l-au auzit deseori pe artist exclamând pe parcursul jurizării “vreau şi eu ce a fumat ăsta, frate!”.

Poliţiştii au decis că doar o persoană aflată sub influenţa stupefiantelor ar putea aprecia un umor de o calitate atât de joasă, aşa că au mers până la Breaza pentru a afla care este adevărata sursă de umor pentru Cheloo.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • george

  31 martie 2016 16:11

  httpawsondaj.com?ref=110773

  raspunde comentariului
 • aura

  31 martie 2016 11:23

  asa e moda.... toti drogati... la mine acilea si sus si jos si la dreapta si la stinga... si pa sus de piramida le dau celor nevoiasi de la piramida... numai sa nu se vaite nimeni ca nu are... si toti fabrica.... ca bag sama sa acum sintem in epoca de aur de fragranta canabis... CIVILIZATIA BEATA DE CANABIS... CANATREI... CANAPATRU... pina la infinit....bine ca am invatat sa numaram canile...!

  raspunde comentariului
+