HomeCulturăEurovision 2014. Despre Paula Selling și Ovi

Eurovision 2014. Despre Paula Selling și Ovi

Vedeți voi, vine un moment în televiziunea română în care oameni mici și necunoscuți fac rahaturi mari și gherțoase. Pentru cine nu știa cam ăsta-i Eurovisionul, o emisiune de umplut crăcăneza dintre picioarele pline de slin și licheni din viața satului a TVR-ului. Și iată că în această imagine plină de moloz și furunculi, ghici cine apare? Paula Seling. Paula, o stiți voi: 1,78, brunetă și cu o meclă de vită parandontozată, care parcă ți-a furat mișelește lanțul de legat trotineta din propriul tău garaj. Astfel, din platitudinile sale muzicale vâscoase și slinoase, Paula încearcă lasciv, în combinații nereușite, să ateste viața atât de anostă a unei fetișcane masseuze de la Baia Mare.

În ultimul timp, Paula și-a tras amic. Un puțoi fără gât care își spune Ovi. De la Octavian, vedeți voi, dar păcăliciul se crede mare vedetă dând din cap ca un porc mistreț gelat îndopat cu aracet și lăsat să moară de constipație. Și iată că cei doi au repugnat moșii tvr-iști, lucrând la o piesă grobiană, care se mozolește pe un ,,surprinzător” loc 150. Cum își zice? ,,Paula Seling feat. Ovi: Miracle”, o porcărie imbecilă fără nicio noimă, nici decât tangențială, cu versificația sau opera lirică. O înșiruire de note muzicale prost puse, menite să fie interpretate la muzicuță în fața unei fătuci cu ochelari de broască mioapă și care pute a borhot. Un mod prost de agățat gagici în gimnazială.

Și știți de ce fac aceste ființe cântece atât de sintetice, ambalate laolaltă într-un ticăit de butoane de keyboard? E un fel de proces verbal animat. Apeși un buton ca la testul cu maimuțe și bang, îți bagă un cântecel din ăla de mâna a doua. Ca la Mario, dar la TVR.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare