HomeCulturăHorrorscopul săptămânii 1 - 8 septembrie

Horrorscopul săptămânii 1 – 8 septembrie

Berbec
Carieră: Săptămâna asta ar trebui să te lansezi în afaceri. Prima dată te tunzi, după care începi vânzările.
Dragoste: Deja s-a răcorit afară. Întotdeauna ne-am întrebat care e visul unui berbec, toamna?… Oare transhumanţa?

Taur
Sănătate: Ai nevoie de relaxarea picioarelor. Mergi la un spa. Bazează-te de potcoava norocoasă. La tine chiar funcționează.
Carieră: În toamna asta continuă ceea ce ai început. Ești valoros. Ceafă dezosată, antricot cu os feliat, rasol, etc. Îți dai seama câtă valoare ai?

Gemeni
Bani: Arunci prea mulți bani și mult prea repede. Liniștește-te, nu mai da atâtea dedicații la lăutari.
Shopping: În septembrie ar trebui să-ți schimbi garderoba, dar nu prea ai bani. Eh, dar ce contează, ai o grămadă de prietene de la care poți împrumuta haine. Lasă că știm noi.

Rac
Dragoste: Toamna asta te vei îndrăgosti. Fă în așa fel încât să nu fie un pește acela. Nu de altceva, dar îl vei mânca de viu, pe mal.
Carieră: Pentru că ești genul de om tăcut, explică-le și profilor asta. Când nu înveți nimic, spune-le că așa ești tu, mai tăcut.

Leu
Bani: Accesează și tu BNR-ul. Cursul leului se schimbă destul de des.
Sănătate: Ești genul căruia ii place să stea tolănit la soare. Dar, gata, a venit toamna! Și pentru că soare nu-i, ia-ți o vacanță in Tenerife. Aia da sănătate curată.

Fecioară
Carieră: Ai de tras mult de tot. Si toți sunt în spatele tău. Încearcă să lași orgoliile și fă-ți prieteni. Prietenii te vor ajuta. Și din față și din spate.
Dragoste: În carieră? Și din față și din spate, n-auzi?

Balanță
Sănătate: Din cauza zodiei, ba ești răcit, ba nu ești răcit. Încearcă echilibrul. Multe femei cred că, ba ești iubitul lor, ba… ești al alteia.
Bani: Toamna asta pune la loto. Posibil să câștigi la 6/49. Ai șanse de 1 la 14664335, dar e șansa ta, corect?

Scorpion
Dragoste:  Visul tău e să ai o noapte în pat cu două femei. Crede-ne, poate deveni realitate. Depinde care e suma pe care o ai în portofel.
Sănătate: Perfect sănătos. Dacă ai ceva albastru pe limbă, clar că mesteci gumă pentru copii. Dacă ai ceva maro, clar că ai trecut pe la Antena 3.

Săgetător
Shopping: Dacă ești femeie, mergi la cumpărături. Dacă ești barbat, nu merge cu femeia la cumpărături. Se termină la fel: cu supărare că nu a mai găsit bluza aia roșie cu picăţele albe.
Carieră: Încă nu știi ce ai de făcut.  Preferi sinceritatea. Nu te angaja la tribunal. Ei chiar vor fi sinceri cu tine și îți vor spune că nu o preferă.

Capricorn
Dragoste: În sfârșit dorințele tale au devenit realitate. Reușești tot ceea ce îți propui. Fii mulțumit, iată,  Kama Sutra e încă actuală.
Carieră: Ai vrea să îmbini banii cu dragostea, dar nu-ți iese. De fiecare dată se lasă cu shopping.

Vărsător
Sănătate: Se spune că cei cu mâinile reci, sunt sinceri. De fiecare dată când vine toamna, ai mâinile reci Ăsta e momentul tău, ca în relație să îi spui orice, o să te creadă. Fă-o acum, la iarnă nu o să te mai creadă.
Bani: Ești genul de om care "varsă" banii. Săptămâna asta, dacă vrei să ai o nouă cucerire, mergi pe principiul financiar "Dai un ban, dar știi că face!" Valabil și pentru femei!

Pești
Dragoste: Îți place iubirea și eternitatea. Iar pentru tine, eternitatea e momentul acela când începi să-i povestești iubitului tău despre pantalonii aceia pe care vrei tu să îi cumperi, și care sunt la mega reducere, și care îți vin atât de bine, și care sunt roz, și care….
Shopping: Tocmai ți-ai cumpărat eternitatea. Câtă iubire, dom'le!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare