HomeCulturăHorrorscopul săptămânii 25 august - 1 septembrie

Horrorscopul săptămânii 25 august – 1 septembrie

Berbec.
Bani: Săptămâna asta trebuie să fi atent cum cheltui salariul. Știi doar că valoarea ta se mărește doar de Paște.
Spiritualitate. Înainte, oamenii se închinau la tot felul de zei falși în formă de berbec. Încearcă să nu mai crezi în minuni. Dacă vrei rezultate, acționează singur. Nu mai aștepta ceva de la berbecii din guvern. Ăia sunt tot zei falși.

Taur.
Sănătate: Luna în conjuncție cu Jupiter aduce un aspect bipolar din semnul Fecioarei care se imprimă în casa a 4a a lui Venus. Ai înțeles? Deci nu mai mânca la Mc Donalds dacă vrei să fi sănătos. Și gata!
Bani: Pentru tine, banii reprezintă o problemă. Tocmai de aceea ar fi bine sa te angajezi. Pentru că tu chiar nu ai deloc probleme.

Gemeni.
Spiritualitate: A te ruga e benefic. A te ruga e divin. Săptămâna asta, cu atât mai mult, roagă pe iubitul tău să îți cumpere bluzița aia de toamnă.
Dragoste: Trebuiesc găsite soluții. Întotdeaunan partidele de sex dintre gemeni și o domnișoară vor fi catalogate ca sex în grup.

Rac.
Carieră: Zodia te caracterizează. Intră în politică. Dacă tot dai in spate, ia exemplul Elenei Udrea. Ea a reușit și cu fața, dar mai ales cu spatele.
Bani: Motivează-te! În România, totul e posibil. N-ai văzut?, chiar și Nastase a ieșit de la închisoare.

Leu.
Bani: Săptămâna asta ești in descreștere cu 0,4% față de săptămâna anterioară.
Carieră: Ai niște angajate care efectiv te scot din sărite. Leule, ponderează-te, chiar dacă îți vine să le mănânci de vii. Au 67 de ani, fiecare.

Fecioară.
Dragoste: Ți-ai propus prima noapte de dragoste. Felicitări! Cu toate ca, statistic vorbind, fetele virgine au vocea foarte subțire, iar tu îți păcălești amicii că….fumezi prea mult!
Sănătate: E posibil ca iar să te îmbolnăvești. Acționează cu precauție! Măcar cumpără prezervative mai mari, ca să nu se mai rupă.

Balanță.
Bani: Te vei întreba: "în viață, e important, 1. să ai prieteni mulți, după care, 2. să ai foarte mulți bani?" Da, dar dacă vrei să îți găsești adevărații prieteni, nu schimba ordinea de mai sus."
Sănătate:, Doamne ajută!

Scorpion.
Dragoste. Veninul tău poate să omoare și un elefant. Totuși, dacă iubita ta e Fecioară, încearcă să nu o înțepi.
Bani: Ești o persoană foarte sexuală. Deci, dacă vrei profit, îmbină sexul cu banii: vinde cartea Kama Sutra, ce conține pozele cu voi doi în patul conjugal.

Săgetător.
Carieră: Întotdeauna ai respectat oamenii care spun adevărul, pentru că îți place să spui mereu adevărul. Sfat: nu intra în politică.
Banii:  Ai atât de mulți bani încât, la tine, fenomenul "săgetătorul merge spre casa a 3a în această lună!" e total adevărat.

Capricorn.
Spiritualitate. Dacă ti se pare că cei din jurul tau nu te mai suportă și nu mai stau lângă tine, încearcă să te schimbi. Începi cu ciorapii.
Bani: Ai vrut să te dai mare în fața rudelor și ai spart patru sute de euro în două secunde. Nah, acum să îți cumperi altă tabletă.

Vărsător.
Carieră: Nu te gândi să te angajezi ospătar. Vărsător fiind, vei avea probleme, căci vei păta fețele de masă.
Spiritualitate: Chiar așa de vărsător ești, încât lumea îți spune… "să te aduni!"

Pești.
Sănătate: Te scalzi în ape destul de reci. Nu e bine! Plătește și tu facturile și vei avea iar apă caldă.
Bani. Dacă ești de etnie romă, profită. Ești singurul din zodiac care, pește fiind, poți vinde icre negre.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare