Iisus vine! Pardon, Eminescu. Eminescu vine!

de Marcel Viorel , 11 martie 2016
Iisus vine! Pardon, Eminescu. Eminescu vine!

Dacă nu făcea Gheorghe Funar dezvăluirea că Eminescu a fost un geniu cum omenirea asta n-a mai văzut de la Iisus încoace muream toți în ignoranță crezând că-i doar autorul unei poezii lungi, niște scrisori netrimise și unul care se iubea cu natura.

Pentru ignoranții de aceeași speță, există un întreg fan-club dedicat poetului nepereche. Nu, ăștia nu au postere deasupra patului și nici pixuri, dar sigur au pe undeva sub sacourile ponosite un tatuaj cu Eminovici, românul, geniul, non-evreul. Cum se numesc fanii? Eminescologi. Bine, par mai mult eminescofili, eminescosexuali, dar sunt foarte tolerant așa că nu-i treaba mea ce-și bagă unii în cap, rect, vagin…

Printre cei mai cunoscuți eminescolobotomizați se află prof. dr. George Ene, autor al unei lucrări de doctorat care a pus poetul în contextual siguranței naționale. Este unicul român care și-a dat seama că poetul și jurnalistul n-a vorbit de flori albastre așa de dragul rimei, ci fiind un semnal de alarmă pentru România. Țara se duce pe… tufă.

Cum unii au vicii și dau banii pe droguri, alcool, femei, eu am considerat necesar să investesc 67 de lei în cartea “Eminescu – securitatea și siguranța națională a României”, o capodoperă cum n-am mai văzut de la… ce să mai, nu există alta! Criticii eminesciologi au catalogat această carte ca fiind “excepțională”, de nelipsit din biblioteca oricărui român.

Se pare, conform autorului, că Eminescu a fost un obiectiv pentru serviciile secrete străine. Răutăcioșii ar spune că e și normal din moment ce era o bombă cu sifilis care să impresioneze victimele în sute de versuri. Dar ăia sunt anti-românii, jidovi, ovrei, masoni! Funar știe mai bine.

Cartea este o dovadă vie că psihologia este departe de a da rezultate pentru toată lumea și că psihicul uman este capabil de lucruri impresionant de dereglate. Și nu, nu mă refer la Eminescu.

Frumusețea eminescologiei este că provoacă râsete, altfel am ajunge să credem că celebrul poet a inventat totul, a scris totul, a putut totul. Și el, din păcate, se uită la noi din Nemurire și își spune: “eu am vrut doar o noapte cu Veronica”.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • aura

  15 martie 2016 8:33

  ai dreptate !o sucim si noi pe toate partile, ca sa mai iasa o idee... chastia este ca NU MAI SINTEM INVENTIVI... si prelucram tot ce exista deja....era unul pe undeva ce zicea asa BAI SINTEM PROSTI TOTI... si incep sa cred ca poate nu in totalitate dar partial ARE DREPTATE...!sa auzim de bine...IMI PLACE ... sinteti efectiv pe subiecte... sau ne potrivim.... oaaaaaareeeeee.....! nu ! cred ca in final , avem simtul umorului si avem puncte de convergenta ideatica...!

  raspunde comentariului
 • paun

  12 martie 2016 16:12

  Mai taci ! Esti un nemernic!

  raspunde comentariului
+