Pacha Man, motiv de chetă națională

de Marcel Viorel , 18 iunie 2016
Pacha Man, motiv de chetă națională

Vă mai amintiți de Pacha Man? Băiatul ăla care acum câțiva ani ne spunea că „același sânge avem cu toți”, o reinterpretare românească după o melodie mai veche și mai puțin cunoscută publicului din România? E, Pacha Man n-a ieșit la pensie. Nu-și plimbă nepoții prin parcuri și nu crește ganja pe balconul blocului din cine știe ce cartier bucureștean. Pacha Man continua să cânte. Și o face parcă pentru a-l vedea pe Bob Marley că dă rotocoale în mormânt.

După ce acum un an de zile lansa o manea cu Ruby, dar a avut noroc să nu prindă glas în radioul românesc, Pacha Man revine ambițios la brațul lui Connect-R cu o piesă despre caniculă. „Mare căldură” o să fie hit vara asta. Bag mâna-n dread-uri că pe litoralul românesc o să auzim piesa asta de o să ni se acrească și-o să vrem o vară ploioasă.

Connect-R face ce știe el mai bine pe piesă, adică aruncă vorbe aiurea pe ici-colo, forțează niște rime, inventează cuvinte. Practic, e orice alt copil de 6 ani în fața unui microfon. În schimb, Pacha Man, care preia microfonul pentru 15-20 de secunde, nu-i capabil să spună niște amărâte de fraze cu logică și dicție și… gata hit-ul.

Cred că-i greu pentru Pacha Man, că nu există public de reggae în România, dar marfa lui e chiar „the shit”. Îți dă tripuri proaste și panică. Eu zic să punem de un ban grămadă, să-și cumpere omul o seră și să lase muzica pentru maneliștii profesioniști.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+