HomeCulturăParaziții au crescut, dar au aceleași probleme

Paraziții au crescut, dar au aceleași probleme

Cu surle și trâmbițe s-a lansat cel mai nou videoclip al trupei Paraziții pentru piesa „Poliția trece”. Și probabil, dacă ați trecut de pubertate și ați descoperit problemele reale ale vieții, vă întrebați cum s-au maturizat și cei din trupa Paraziții. Răspunsul este deloc.

Dacă te întorci în timp și dai play unei piese Paraziții din anii '90 și apoi te uiți la videoclipul pentru „Poliția trece” o să-ncepi să crezi că Ombladon, Cheloo și Freaka au descoperit elixirul tinereții. Și nu orice fel de tinerețe, ci tocmai al tinereții mintale pentru că pielea s-a mai lăsat pe ei, au mai apărut cearcăne și burta de bere, dar problemele sunt aceleași: garda, curve, lumea rea.

Pentru că știm că băieții sunt talentați și au flow, mai ales când vine vorba de înjurături, n-o să ne legăm de acest aspect. D-aia vorbim doar de conceptul piesei.

Cum mama mă-sii să vii în 2016, când lumea are atâtea probleme și tu ai peste 40 de ani, cu o piesă care să dezbată aceleași probleme adolescentine? Asta în timp ce polițistul Marian Godina dărâmă stereotip peste stereotip? În ritmul ăsta mă aștept ca următoarea piesă Paraziții să fie despre 3 Sud Est, Andreea Bănică și Eforie Nord. Între Corina Chiriac și Paraziții nu-i nici măcar o diferență. În ambele cazuri vorbim de oameni blocați în ani de mult trecuți.

Și nu, videoclipul nu e amuzant, cu toate că personajele din el puteau face un umor finuț. Dar mna, când tratezi o problemă de la 18 ani ca un pensionar frustrat n-are ce să iasă bun.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare