Porcul de Aur a grohăit artistic

de George Bonea , 02 iulie 2012
porcul

Îți lipsește Cerbul de Aur? Te plângi că în România nu sunt îndeajuns de multe festivaluri dedicate șlagărelor și dinozaurilor? Vrei să vezi decernări de premii care să te surprindă că ies exact cum te așteptai? Dacă ai puțin umor și sarcasmul îți provoacă un rictus pe față înseamnă că ai aprecia o inițiativă precum antifestul Porcul de Aur. Organizat la Timișoara, prima ediție a porcului a trecut, dar organizatorii au promis că revin în toamnă cu un porc mai mare, mai aurit și, cel mai probabil, în aer liber, nu afumat în club.

Prima ediție a Porcului de Aur a adus în fața publicului bănățean trei trupe, Haos (tătuții), Wet Spinach (aerul străinez, austriac) și Just Another Lie (miticii). Evenimentul a debutat cu premierea, că nu se cerea prefăcătorie la final precum la alte evenimente. Deci totul a decurs într-o sinceritate punkistă de nedescris.

Prezentatorul evenimentului a fost cocoșul Didu, participant la X Factor, un talent nativ. Zace mai multă îndemânare/înaripare în Didu decât în prezentatorii X Factor. Dacă și ei se pot masturba cu un papuc, îmi schimb părerea…

Închei textul cu un „Va continua…” pentru că jumările gratuite au picat foarte bine. De asemenea, pentru un bucureștean, Pleșcovița a fost un orgasm culinar.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+