ProTV va difuza emisiunea ”Omul care aduce partea”, prezentată de Andrei Zaharescu

de Spartakus , 08 decembrie 2015
ProTV va difuza emisiunea ”Omul care aduce partea”, prezentată de Andrei Zaharescu

Recent, șefii de la ProTV au realizat că nu fac suficient pentru tâmpirea și manelizarea poporului român. Ei au descoperit, cu stupoare, la un control de rutină, că în grila postului există, de mai bine de 15 ani, o emisiune de cultură, anume ”Omul care aduce cartea”, realizată și prezentată de Dan C. Mihăilescu. Imediat, șefii au decis că ea trebuie să dispară și au început să-și facă procese de conștiință pentru că amețiseră, atâta vreme, telespectatorii – pe de o parte le spălau creierul cu Măruță, Jean de la Craiova și Nelson Sentiment, pe de alta le stimulau cei doi neuroni din dotare, vorbindu-le despre Cărtărescu, Pamuk sau Vargas Llosa.

Ca atare, nu veți mai putea urmări ”Omul care aduce cartea” pe Pro TV, în locul ei urmând să fie difuzat, temporar, un program de bârfe mondene prezentat de Cătălin Măruță și invitații lui speciali, Elvira, femeia cu barbă din Caracal, Gigel, idiotul-minune și Aristotel Puștiu, zis ”Manelele ie viața mea”. ”Este doar o soluție de moment, întrucât avem planuri mult mai mari pe acest segment orar. Este adevărat că și Măruță îi îndobitocește pe spectatori într-un mod extraordinar, dar totuși nu produce atâția bani pentru post cât am dori noi”, au precizat surse bine informate. Ca variantă definitivă, conducerea se gândește la o emisiune intitulată ”Omul care aduce partea” și care ar urma să fie găzduită de cel mai cunoscut șpăgar din televiziunile românești, Andrei Zaharescu.

”Am înțeles că domnul Zaharescu nu prea-și mai dorește funcția de consul, după ce prietenul lui, Victor Ponta, a fost dat afară de la Palatul Victoria, aşa că ne-ar face plăcere să-l vedem revenind pe micile ecrane, la ProTV. Sunt vremuri grele și orice bănuț contează, un om cu expertiza lui ar ajuta enorm. Emisiunea lui va avea un format complet nou pentru România – știu că a mai încercat ceva similar Dan Diaconescu, dar nu i-a mers. Ei bine, Andrei Zaharescu va avea în fiecare zi invitat un om care va aduce partea. Într-o zi vine, să zicem, un primar acuzat că și-a violat amanta. Pac, aduce partea, o împarte între conducere și Zaharescu, se vede pe sticlă. Într-o altă zi vine un parlamentar anchetat de DNA, aduce și el partea, Zaharescu îl scoate erou național. Și, ca să fie și rating, avem de gând ca la emisiuni să participe și partea adversă, de pildă să vină și amanta și să se bălăcărească în direct cu primarul. Rupem toată concurența cu așa emisiune”.

Deocamdată, nu l-am putut contacta și pe domnul Zaharescu, să ne spună dacă va accepta sau nu o asemenea propunere, dar amici de-ai domniei sale ne-au declarat că e mai mult ca sigur că va veni, pentru că s-a săturat de lei în Africa de Sud, mai vrea și el să simtă un gust de șpagă în dolari.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+