HomeCulturăRecenzie concert: Mihail. Omul care îmblânzește păsările

Recenzie concert: Mihail. Omul care îmblânzește păsările

Știți ce spun 300 de virgine adunate toate într-un singur loc? "Mă ucide eaaaaa". Am fost pe 22 aprilie la Hard Rock Cafe la concert Mihail. La 21.45 m-am împiedicat de prima virgină. Duios, Anastasiile treceau, unele încălțate cu pantofii buni ai mamei, aproape toate cu semi-sărmăluțe în cap,  dovadă că un pic, un pic, începem să ne emancipăm.

Despre loc:
Hard Rock Cafe. Nu sunt multe de spus despre el. Este restaurantul unde trebuie să vii cu ingrediente de acasă. Este locul ideal pentru oamenii care nu știu cât e salariul minim pe economie. Comanzi un burger și afli. Locul în care gramul de mâncare costă mai mult decât gramul de iarbă. Locul în care salata Caesar conține salată, ulei și condimente și dacă vrei orice altceva peste costă în plus. Noi am luat-o ca pe o provocare. Ne-am propus să consumăm ceva sub 50 de lei. Nu am reușit, foaia de rucola avea de la 4 grame în sus.
Părți bune: duamne, ce sonorizare. La capitolul tehnic știu mulți organizatori de concerte care ar trebui să se ducă să ia lecții de acolo. Impecabil.

Publicul:
Este incredibil câte fete de liceu există în București. Probabil ca să evite formarea unei bălți în fata scenei, la mesele din primul rând au fost puse multe persoane în etate. Deși, nu cred că am văzut atât de multe bunici dând din protezele de șold de multă vreme. Eh, probabil amintiri din tinerețe cu studenți din Republica Moldova și pachete de Kent. La bis am avut senzația că sunt într-un țarc cu 1.000 de bibilici. Știți ce sunt alea, nu? Cu voi vorbesc, ăștia sub 18 ani care credeți că vacile sunt mov. Vă pun și o poza aici ca să înțelegeți la ce ma refer. Eh, bibilicile au un comportament specific, umblă numai în cârd și scot încontinuu țipete foarte, foarte înalte. Cam așa a fost la bis. Toată melodia "Mă ucide ea" în nota Si. Un festin pentru urechi. 672 de bucăți de cretă rupte pe tablă.

[image image-id=”47200″ height=”400″ width=”400″ image-title=”bibilici”]

Artistul:
Ah, Mihail. În ciuda aspectului său de zeu al hipsterimii, Mihail și pălăria lui, pentru că nu pot fi divizați, au o voce excelenta. Nu e ceva nemaivăzut,  dar dacă nu ești Angela Gheorghiu stai dracu jos și asculți. Pentru că sună foarte bine. Bandul din spate, chiar dacă unii dintre ei par că nu au terminat clasa a 11a încă, sunt exact ce trebuie. Niciunul nu e vreun Slash ca să zici că îi eclipsează pe Mihail și pălăria lui, dar că muzicieni sunt fix unde trebuie. E drept ca ni s-a părut puțin bătuc, dar e moldovean, nu era normal dacă nu trosnea măcar un shot înainte. Și nu ne-am decis încă dacă e de bine ca îl imită pe Bono. Dar îl imită bine, deci teoretic ne place. Nimic prea gălăgios, nimic prea folk, Mihail&band&palaria fac un show bun,  consistent și foarte antrenant. Mai mergem.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare