România va participa la Eurovision Intertoto

de George Bonea , 19 aprilie 2016
România va participa la Eurovision Intertoto

Excluși de la Eurovision pentru o datorie de aproape 10 milioane de euro, Iuliana Marciuc, producătoarea Eurovision România, a declarat că nu-i o dramă și s-au depus deja datele pentru organizarea în România a unei noi competiții muzicale, Eurovision Intertoto.

Da, este adevărat. Șansele să participăm la concursul de la Stockholm sunt foarte mici pentru că n-am reușit să facem rost de 10 milioane de euro, dar am reușit să strângem 11 milioane de euro și cu banii ăștia suntem hotărâți să organizăm cea mai mică mare competiție muzicală, pentru țări mai mici, din Europa: Eurovision Intertoto”, a declarat Iuliana Marciuc.

Ovidiu Anton a declarat că este încântat de propunere și e sigur că șansele României să câștige sunt mult mai mari, acum că la Eurovision Intertoto va concura împotriva corului militar din Găgăuzia, colindătorilor din Transnistria și trupa de rockeri surdo-muți din Kosovo, Pleșcavița.

Eu spun să ne bucurăm pentru această șansă. Să câștigăm Eurovision Intertoto și apoi vorbim de Eurovision Champions League!”, a declarat Ovidiu Anton.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+