Superman vs. Batman. Cum se bat doi supereroi de la țigări!

de Marcel Viorel , 25 martie 2016
Superman vs. Batman. Cum se bat doi supereroi de la țigări!

Probabil știți că-n cinematografe rulează filmul deloc așteptat "Batman vs. Superman: Dawn of Justice". Dacă nu sunteți la curent cu subiectul filmului vrem să vă spunem două-trei chestii înainte să mergeți la film și să nu-nțelegeți nimic.

Toată lumea se-ntreabă "de la ce s-au luat ăștia doi? Nu erau amândoi oameni buni? Acum se bat?". Știe toată lumea.

Cum a-nceput totul?

Batman și Superman erau într-un bar acum câteva zile. Batman vrea să-și aprindă o țigară. Fumează. Mult. De când a aflat că fără bani lumea nu prea dă doi bani pe el a-nceput să fumeze mult. Superman îi spune "tati, știi că nu mai ai voie să fumezi în interior". Batman se enervează și răbufnește. "Auzi băi izmene de plastic, ia mai lasă-mă dracu-n pace cu legea curului! Extraordinar, nu mai pot fuma în interior! Mor zilnic mii de oameni în Gotham, în accidente rutiere și atentate, și eu sunt problema. Mă piș pe legea voastră, eu nu ies în ploaia asta să fumez. Nu-ți place, marș acasă să-ți bei berea!".

Superman îl privește dojenitor. Își aduce aminte de momentele când îi aprindea țigările cu laserul din ochi și nu-l interesa dacă erau în interior sau exterior. Dar acum e lege și Superman e genul care nu încalcă legea.

"Liliacul meu, te-am rugat frumos să nu fumezi aici. Se uită lumea la noi, ce dracu… iar ne dau la gazetă și urlă boul ăla de Gâdea că suntem niște băsiști care nu respectă legea".

"Bă, tu nu-nțelegi că mă doare-n Batpulă de legea voastră. Poftim, fumeeeez!", și suflă ostentativ fumul spre Superman.

Superman se ridică de la masă, îi bate orbazul și îi spune sictirit "Ieși…".

"Marș mă..."

"Batman… ieși afară..."

"Bă, îți bag colanții ăia-n cur dacă nu mă lași în pace…"

"Batman, pentru ultima dată... ieși afară..."

"Bă, decât să mă stresezi pe mine, nu mai bine te duci să vorbești cu părinții tăi? Pe Planeta SuliiMele?"

Superman se enervează, îl apucă de guler pe Batman și-l aruncă prin zidurile barului în stradă.

"Bă liliacu' curului! Eu n-am zis nimic de ai tăi, înfiatule! Să-ți bag refugiați în peșteră și să-ți dau cu cheia pe Batmobile!"

Și continuarea o veți vedea în cinema…

Loading...

Comentarii

+