HomeCulturăTe iubește sau nu te (mai) iubește? Scurt ghid...

Te iubește sau nu te (mai) iubește? Scurt ghid sentimental de varificare a sentimentelor partenerului

La început de an nou, rămase fără pasionantele Sărbători de Iarnă, din ce în ce mai multe muze obișnuiesc să își îndemne perechile să le mute nurii prin țări străine și exotice, cu nume greu de pronunțat și tarife la fel de dificil de achitat, ca o dovadă a faptului că încă le iubesc veșnic și necondiționat.

Cum în ziua de azi, nu pe motiv de sărăcie sau deșteptăciune a românului, ci mai degrabă din pricină de pandemie și restricții de deplasare, treaba asta cu fugitul după Sfântul Ion în Zanzibar sau Maldive e din ce în ce mai imposibilă, asta dacă nu ești cumva Delia, Smiley sau Irinuca lui Dragnea, le propunem în cele ce urmează zânelor care în ianuarie 2021 au rămas cu buza umflată, nu de la botox, ci de la dezamăgire, un ghid sentimental de verificare a sentimentelor colegului de apartament, scurt, dar imbatabil, aşa cum veţi putea constata singuri şi de îndată.

Aşadar, atenţie, fetele!

1. Este interesat de tine

Dacă un bărbat te iubeşte cu adevărat, va dori să afle absolut toate amănuntele despre activităţile tale. Cu ochii mijiţi şi cu urechile ciulite a nedisimulat interes, el se va aşeza în genunchi şi te va implora să-i povesteşti despre rezultatele ultimei sesiuni de shopping, viaţa sentimentală a prietenelor tale şi despre cele mai recente descoperiri ştiinţifice în materia decapajului şi a epilatului inghinal. Dacă i-ai redat cu lux de amănunte operaţia de hemoroizi a mamei tale şi i-ai spus şi în ce constă tratamentul postoperator, iar el stă încă pe scaunul din faţa ta, livid, dar asta nu contează, poţi să rezervi deja restaurantul şi să comanzi invitaţiile.

2. Sună frecvent și când e departe de tine

Ăsta-i semn că te iubeşte. Sau că are un abonament telefonic cu minute nelimitate în orice reţea. Sau că se plictiseşte. Să mai încercăm o dată! E o dovadă clară că te iubeşte, are un abonament telefonic cu minute nelimitate în orice reţea şi se plictiseşte, dar nu de tine! Eee, parcă-i mai bine aşa, nu? Şi-apoi asta demonstrează că şi bărbaţii pot face mai multe lucruri deodată. Chiar dacă, dacă e să fim sincere, nu vor ajunge niciodată la performanţa unei femei care îşi îndreaptă părul, îşi face unghiile, bea o cafea, se gândeşte cu ce să se îmbrace, bârfeşte cu prietena cea mai bună şi postează pe Facebook o poză în care face toate astea.

3. Te prezintă familiei lui

În fine, nu am zice să vă entuziasmaţi aşa de tare de cele prezentate la punctul 3. Curând o să ajungeţi să-i reproşaţi tocmai asta!

4. Scuze comune

Când un bărbat îşi face timp în programul lui încărcat pentru o femeie, e clar interesat de aceasta ori de dotările ei din proprietatea cea sfântă. Dacă el simte ceva şi este serios interesat, în mod clar el va găsi timp să-l petreacă cu ea, chiar dacă are mult de lucru. Una dintre cele mai comune scuze pentru ca un bărbat să nu se întâlnească cu o femeie este aceea că are mult de lucru. E o logică foarte simplă că atunci când un bărbat iubeşte o femeie, sau proprietăţile ei seducătoare, îşi va găsi negreşit timp să se întâlnească cu ea. Poate că, astfel, va reuşi să nu mai aibă aşa de mult de lucru, aţi înţeles, nu-i aşa, că doar nu-i mare lucru?!

5. Viitorul vostru împreună

Observă dacă te include şi pe tine în planurile lui de viitor. Dacă foloseşte expresia „noi ne vom petrece toate sărbătorile la mama mea şi noi vom fi foarte fericiţi atunci când ea se va decide să locuiască cu noi”, poţi să fii sigură ca faci parte din viaţa lui!

Dacă ai bifat toate cele patru puncte şi încă mai vrei să-l vezi şi mâine, asta înseamnă că şi tu îl iubeşti pe el!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare