HomeCulturăTurneu Țapinarii – Academia Cațavencu: Ziua I – Craiova

Turneu Țapinarii – Academia Cațavencu: Ziua I – Craiova

Așa cum v-am anunțat în ultima lună-n paginile revistei și pe site, începând din 6 februarie trupa Țapinarii a plecat în turneu prin țară împreună cu revista Academia Cațavencu și cu subsemnatul, care se ocupă de încălzirea atmosferei cu două-trei glumițe în deschidere. Periplu prin mai multe orașe cu turneul Anti-Valentine’s Day, piese noi, zâmbete la fel de noi. Dacă iese bine, la vară o luăm pe urmele stimabilei Beyoncé și plecăm prin Europa, Asia și Australia.

Primul oraș spre care ne-am îndreptat a fost Craiova. Drumul lin, cu puțină autostradă sub roți, cât să nu ne învățăm prost, și o multitudine de CD-uri și DVD-uri bune de ales de la benzinării. Așa mult ne-a plăcut drumul încât l-am făcut încet, dar sigur, așa că seara când am ajuns în Craiova n-am mai apucat să vedem prea multe din oraș. Noroc cu zecile de sensuri unice, străzi blocate și traficul sufocant, așa am apucat să vedem puțin mai mult din oraș și să ne simțim ca acasă-n București. Statuia lui Mihai Viteazul era cam slab iluminată, dar e criză, și cel mai probabil mallul de alături are nevoie de mai mult curent. Și l-am văzut și pe Sorin Cârțu, dar eram prea preocupat cu o merdenea bună ca să-l deranjez. Vorba aia, fotbalul nu-ți ține de foame.

Băieții aveau nevoie să facă vocalize, așa că ne-am cazat la Pensiunea Luisa, aproape de centru. Pentru că m-am obișnuit cu recenziile, n-am putut să mă abțin, așa că am analizat starea camerelor: curate, dotate, apă caldă, caldă, apă rece sloi, căldură-n calorifere și filme porno BDSM non-stop (Antena 3). Și internet wireless, foarte bun dacă vrei să-i ții la curent pe toți prietenii de pe Facebook cu lucrurile neimportante pe care le faci. Singurul impediment e pentru fete: dacă-ți place să-ți faci părul în oglindă, priza din baie nu funcționează. Te vor vedea oltencele fără păr lins și-o să-și strice impresia.

Show-ul de stand-up comedy a fost ….. (completează cu pixul pe ecran dacă ai fost prezent), precum și concertul băieților de la Țapinarii. Dom’ le, când îți cântă un club întreg piesele, este evident că totul merge brici.

Seara ne-am dat seama de ce Țapinarii nu vor avea succesul Alexandrei Stan. Cea din urmă și-a pus punctul forte pe coperta albumului: fundul.

Următoarea destinație: Timișoara.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare