HomeCulturăVin naziștii, neamule!

Vin naziștii, neamule!

Pentru că trecem printr-o perioadă căcărăutoare nu-mi permit să mă mai uit la filme bune. Nu pot să am grija zilei de mâine, a monedei euro și să mă delectez cu superproducții cinematografice. Mă mint. Precum cei care stau cu chirie la garsonieră, dar și-au cumpărat BMW sau Audi. Nu pot, nu mă lasă sufletul. Așa că mi-am îndreptat atenția spre filme ieftine, precum vremurile.

Nazis at the Centre of the Earth” e un film numai bun pentru perioada pe care o descriam mai sus. Pelicula e realizată cu banii de buzunar ai lui Sergiu Nicolaescu, așa că nu vă mirați de zăpada făcută din scârțâitoare, zecile de scene filmate cu blue screen și zombi machiați cu produsele găsite în piața Obor. Nu poți face nimic genial cu 200.000 de dolari, o mână de actori anonimi și un scenariu scris de un gamer obsedat de Return to Castle Wolfenstein.

  Povestea începe cu dr. Mengele, un super-erou negativ care a învățat să tragă cu pistolul de la Chuck Norris, care fuge cu un aparat dubios până la Polul Nord tocmai când intrau americanii în Berlin. Cincizeci de ani mai târziu, niște cercetători au descoperit baza polară a doctorului nebun, a naziștilor-zombi (nu-s din Gorj, să stăm liniștiți), și personajul care face toți banii filmului, Robo-Hitler. Nici că puteai să-ți bați mai bine joc de un personaj atât de trist.

Filmul merită pentru că… ăăă… și pentru că… Robo-Hitler! Ai văzut ceva mai amuzant d-atât?

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare