HomeFeatured home 2După ce un bărbat a murit la coadă la...

După ce un bărbat a murit la coadă la Taxe și Impozite, un altul a ajuns să se căsătorească

După ce un bărbat de 65 de ani din Dolj a murit în timp ce aștepta la coadă la Direcția de Taxe și Impozite, un altul a ajuns să se căsătorească la o coadă asemănătoare din Neamț. Se pare că bărbatul s-a așezat la rând acum câțiva ani când abia terminase facultatea. Între timp a cunoscut-o pe viitoarea lui soție și au reușit să-și depună și actele pentru Prima Casă.

„Ne-am cunoscut cam la 20 de metri de locul unde suntem azi, acum fix patru ani. Îmi aduc și acum aminte că purta ce are și azi pe ea și în jurul nostru erau cam jumătate din cei prezenți și azi. Am trecut prin lucruri minunate împreună și n-am să uit niciodată vacanța de vis pe care am petrecut-o o lună în Grecia când ne-au ținut doi prieteni locul la rând. De câteva luni ne gândim să facem și un copil, dar așteptăm să trecem de zidul acela cu rândul ca să avem mai multă intimitate. Cred că-n două luni e bine“, a declarat proaspătul însurățel.

Cei doi miri se gândesc să plece doi ani la muncă-n Spania imediat după nuntă, și au vorbit deja cu niște rude ca să le țină locul la rând.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare