HomeFeatured home 2Curtremurător! Paul Walker își luase carnetul de șofer în...

Curtremurător! Paul Walker își luase carnetul de șofer în Argeș!

Imediat după decesul actorului Paul Walker polițiștii au demarat o investigație și au aflat că actorul își luase carnetul de șofer în Argeș, ba mai mult, într-o singură zi reușise să treacă trei examene cu brio, pentru categoria B, camioane și tramvaie.

Există dovezi că nu Paul Walker conducea, dar știind în ce condiții și-a obținut carnetul e posibil să fi influențat conduita șoferului folosind mereu expresii de genul „ia-o ajea!”, „calc-o baros, te face pe tine un Masserati?” și „auzi prietenaș, da mașina asta n-are și a trei…șpea?”.

Contactat de Academia Cațavencu, primarul Piedone, un alt client al școlii de șoferi din Argeș a declarat că nu sunt doar zvonuri, el însuși dând examen în același timp cu Paul Walker. Despre acea zi, edilul își amintește cum stăteau încolonați și așteptau să plece în cursă când în dreptul lui a tras o Berlină tunată condusă de viitorul actor, cu un instructor cu ochii bulbucați pe scaunul din dreapta, Walker a dat geamul jos și l-a întrebat conspirativ: te fac o liniuță până-n gard la a lu’Mendez?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare