HomeFeatured home 2EXPLOZIV! Sorin Roșca Stănescu prezintă documente noi care îl...

EXPLOZIV! Sorin Roșca Stănescu prezintă documente noi care îl leagă pe Băsescu de Illuminati

Sorin Roșca Stănescu a făcut azi o nouă serie de dezvăluiri incendiare care vor șoca întreaga planetă. Parlamentarul PNL a declarat că a făcut rost de niște documente care dovedesc, fără de tăgadă, adevărul unor conspirații care frământă mințile cetățenilor de multă vreme. Acestuia nu-i este frică de excluderea din PNL, pentru că poate să dovedească oricând implicarea lui Crin Antonescu în asasinatul lui Mihai Viteazu.

O hârtie pe care se află antetul Secretarului de Stat al S.U.A. (desenat cu pixul) confirmă că extratereștrii chiar au aterizat la Roswell în anii ’60. Pe document scrie „Top Secret” cu un marker negru și apare semnătura președintelui american Barack Obama în litere de tipar sub care este trecut următorul mesaj, cumva curios, în limba română: „Să moară mama mea albă dacă vă mint”. Cu toate acestea, penelistul ne-a asigurat că e un document autentic și că la americani practica birocratică e mai ciudată.

SRS-ul a făcut senzație și cu un șervețel pe care scrie „Da, controlăm lumea și Băsescu e în cârdășie cu noi. Semnat: Illuminati” cu un triunghi desenat lângă. Roșca Stănescu susține că bilețelul e autentic, fiind primit de la unul dintre prietenii săi influenți la un dineu foarte important. Nu a vrut să spună cine este persoana care i-a înmânat mesajul secret sau care este evenimentul la care a participat, zicând că astea sunt informații strict confidențiale, dar că se jură pe onoarea lui că e pe bune.

Un alt document foarte interesant prezentat de Roșca Stănescu arată că Maria Magdalena chiar ar fi fost iubita lui Iisus Hristos. Dosarul prezentat de parlamentar se numește „Codul lui Da Vinci”, iar SRS susține că acesta a fost greu obținut dintr-o librărie unde era plasat, la derută, în raftul de beletristică. Fost jurnalist nu a vrut să dezvăluie numele sursei sale, dar i-a dat inițialele, cică „pentru cunoscători”. Acestea sunt „D.B”., dar nimeni nu a reușit să descifreze despre cine e vorba de fapt până în acest moment.

Sorina Roșca Stănescu a promis că nu se va opri aici, ci va continua să fie un promotor al adevărului și în perioada următoare, imediat ce mai învață cum să plastografieze semnăturile lui Ponta, Stalin și Julius Caesar.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare