HomeFeatured home 2Guvernul Ponta se pregătește să introducă taxa pe taxă...

Guvernul Ponta se pregătește să introducă taxa pe taxă și taxa pe Steaua

În ultima perioadă, în România, se vorbește numai despre noile taxe plănuite, și mai mult ca sigur implementate în curând, de Guvernul Ponta. Când nu se vorbește despre taxe, se vorbește despre “contribuții la stat”. Probabil că cei care ne conduc s-au gândit că dacă folosesc cuvântul “contribuție”, românul rupt în cur o să fie de-a dreptul impresionat. O să simtă că și el contribuie la ceva, deci e special și nu va mai comenta prea mult. Lăsând semantica de-o parte, Guvernul Ponta a anunța că pe lângă taxa pe piscină, stâlp, culoarea frunzelor și mărimea penisului va introduce două noi taxe: taxa pe taxă și taxa pe Steaua.

Taxa pe taxă va fi obligatorie pentru toți cetățenii care au de plătit taxe în România. Astfel, dacă ai de plătit o taxă mai întâi plătești taxa pe taxă. În caz contrar, nu-ți poți plăti taxele și vei suferi penalități. Apoi va trebuie să plătești penalitățile pe penalități, taxa pe taxe și în final taxele. Guvernul se gândește foarte serios să introducă și impozitul pe impozitul care să funcționeze în același fel. De exemplu, vrei să-ți plătești impozitele pe casă și pe mașină. Mai întâi plătești impozitul pe fiecare impozit în parte, apoi impozitul propriu-zis. Simplu.

A doua taxă pe care guvernanții vor s-o introducă de la 1 ianuarie 2014 este taxa pe Steaua. Nu pe steaua ta norocoasă sau pe zodie, ci pe Steaua București, cea mai iubită echipă de fotbal din România. Toți români, mai mult sau mai puțin, țin cu Steaua, prin urmare avem o foarte bună bază de impozitare. Ești stelist, “marcă banu'”! Firește, înainte de a plăti taxa pe Steaua, trebuie să-ți plătești taxa pe taxă.

exclusiv online

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare