HomeFeatured home 2Minune de ziua lui PF Daniel: Catedrala Mântuirii Neamului...

Minune de ziua lui PF Daniel: Catedrala Mântuirii Neamului a început să se construiască singură

Dacă ateii, scepticii, păgânii, pocăiții și musulmanii mai aveau nevoie de o dovadă că România este Grădina Maicii Domnului, iar PF Daniel adevăratul ales și uns al lui Dumnezeu, acesta a venit. Chiar astăzi, de ziua diriguitorului soartei ortodocșilor din întreaga țară, s-a petrecut o minune nemaivăzută: Catedrala Mântuirii Neamului a început să se construiască singură!

Preotul Chetanie Paraianul, cel însărcinat de Patriarhie să supervizeze lucrările la Catedrală, este cel care a văzut primul, dis-de-dimineață, minunea cu ochii săi: “Stăteam liniștit cu muncitorii să testăm vinul pentru împărtășania de săptămâna aceasta, un Merlot demisec îndoit cu niște Shiraz, când am văzut, dintr-o dată, cum cărămizile, gletul și cimentul au început să se miște singure și să apară, pe ici pe colo, câte un perete nou”, ne-a declarat acesta. După ce a respins acuzația că ar fi avut vedenii de la alcool, acesta ne-a mărturisit că e vorba despre un cadou care vine de la Dumnezeu pentru PF Daniel și a continuat: “Dacă ar mai fi ziua lui PF Daniel măcar mâine și poimâine, până la sfârșitul săptămânii toată treaba ar fi gata”. Impresionat de puterea lui Dumnezeu, premierul Victor Ponta pare decis să schimbe nominalizarea lui Ovidiu Silaghi cu cea a lui PF Daniel pentru portofoliul Transporturilor, sperând la o minune similară și pentru autostrăzile din România.

Minuni au avut loc și în alte părți ale țării: dacă moaștele Cuvioasei Parascheva au fost văzute pe străzile din Iași pentru a strânge donații la cutia milei, Gigi Becali se jură că icoana de la el din celulă a început să lăcrimeze zer, semn că Steaua se va califica în grupele Champions League.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare