HomeFeatured home 2PARANORMAL! Un tânăr din Miercurea Ciuc s-a bucurat de...

PARANORMAL! Un tânăr din Miercurea Ciuc s-a bucurat de Ziua Drapelului

Un nou caz șocant, chiar la granița cu paranormalul, s-a desfășurat azi, în localitatea Miercurea Ciuc din inima Ținutului Secuiesc. Întâmplarea l-a avut drept protagonist pe același Árpád István, tânărul care a început anul trecut să vorbească, , în limba română.

Ajuns acum la 18 ani, el pare în continuare afectat de un sindrom încă neelucidat de medicii de la spitalul din Târgu-Mureș. Astfel, trimis de dimineaţă de mama lui să cumpere o pâine, Árpi, așa cum este el cunoscut în grupul său de prieteni, a intrat din nou într-un episod episod spasmodic, începând din nou să vorbească în limba română. Suferințele tânărului maghiar, dar și cele ale vânzătoarei Ildikó ori ale celorlalți clienți nu s-au oprit însă aici. După ce a cerut o pâine în limba română, Árpád a început să cânte “Treceți batalioane române Carpații”, iar apoi imnul național “Deșteaptă-te române”, sub privirile traumatizate ale unui copil de 6 ani trimis de părinții săi să cumpere doi kurtoși.

La ora redactării acestui articol Árpád István se află în afara oricărui pericol, el fiind transportat de urgență la un spital din Budapesta. Mama sa ne-a declarat însă, în exclusivitate, că începuse să fie îngrijorată pentru băiatul ei de ceva vreme: “În ultimele seri nu și-a mâncat tot gulașul, a început să se uite la filme deocheate cu Sexy Brăileanca și a măzgălit harta cu Ungaria Mare din camera lui”, a mărturisit aceasta vizibil afectată și într-o română mai mult decât aproximativă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare